IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заради епидемията от АЧС: Ядем по-малко колбаси


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

10
anonimen
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Търсенето е намаляло заради високите цени и незадоволително качество.
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 3
Ям само хамон, прошуто и пастърма. Шпек, камчии, сервилати и тем подобни БГ пародии отдавна не купувам.
отговор Сигнализирай
8
пУзитивен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 9
То и без това свинското е най-вредно, а ви е бедна фантазията, с какви гнусотии пълнят колбасите. Включително човешко, бяха открили.
отговор Сигнализирай
7
Към Б.Б.
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
Е нали уж нямаше да има поскъпване, г-н Борисов? Мога да се аргументирам с пресконференция на министерски съвет
отговор Сигнализирай
6
дрън дрън
преди 5 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
Не купувам ,защото всички са гад-ни ! и скъпите луканки ,суджуци,филета -пълна отттврат, кисели,смраадливи ,боядисани ,. мешат кръв,желета,доопета....................
отговор Сигнализирай
5
Не е само
преди 5 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
Заради АСЧ.Във всички колбаси има много имитационни продукти.Специално продуктите на фирмата на Кирил Вътков са от най - скъпите,но пълни с лактоза,декстоза,глюкозо-фруктозен сироп,жиеотински протеини,многобройни Е та,палмово масло.
отговор Сигнализирай
4
Само питам
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
Туй АЧС "Аз ям Чесън и Сланина" ли значеше?
отговор Сигнализирай
3
Хм
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 4
А бе спите ли, бе?!Тоя тука по-долу пише за "червено месо"!Червено!В деня за размисъл?!Аааа ...
отговор Сигнализирай
2
факт
преди 5 години
Харесвам 25 Не харесвам 2
И 90тте години беше така... Епидемията се нарича безпаричие, т.е. бедност и страдание. А АЧС е само за оправдание.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 15
По добре В световен мащаб се мисли за увеличаване данъка на червеното месо - за да поскъпне и хората да ядат по малко от вредното червено месо
отговор Сигнализирай
Новини