IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Плащаме двойно за домашни лютеници, ракии и мезета по интернет


Обратно в новината

Коментари Коментари

37
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Нещо почнаха да ни тровят с разни ***. Може ли хляб да седи 2 седмици и грам да не мръдне? Няма мухъл. Няма нищо. Може ли да пържа кайма и да излиза вода от нея все едно съм вързал тигана с ВиК? Още малко водомер щях да сложа на скапания тиган.
отговор Сигнализирай
36
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
доста рискувате да купувате консерви с домашен произход особено месни. Единствено купувам плодове и яйчица от село. Но всеки си решава.
отговор Сигнализирай
35
:):)
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
стига с това едно време и тогава се тореше безогледно, не помните ли че BSEF швейцария изкупи хиляди тонове изоставени химически торове пестициди и хербециди от площадки на бивши ТКЗС та.С торове или без нашите си сиртове са хубави защото растат на слънце а не парници. Купете си оранжерийни и ще са като на запад.
отговор Сигнализирай
34
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 16 Не харесвам 6
В соца всичко беше био и натурални и когато дойдеше на гости чужденец не разбирах , защо му харесва чак толкова много.Сега станахме сметище без нищо .
отговор Сигнализирай
33
Бате Гойко
преди 4 години
Харесвам 18 Не харесвам 2
Живея на хиляди километри от България, но в сезона купувам само български плодове и зеленчуци от село. Доставят ги горе-долу веднъж седмично. Излиза доста скъпо, но нямат абсолютно нищо общо с холандските и испански пластмаси, които продават тук (и в почти цяла Европа). Като покажа на местните български розов домат, направо не вярват на очите си. Много от тях обаче, казват, че не им харесват домарите и краставиците, защото били криви :))).
отговор Сигнализирай
32
Ветеринар
преди 4 години
Харесвам 8 Не харесвам 13
Много придирчиви станахме. Едно време ако уцелиш нещо в магазина , купуваш и не питаш дали е БИО / тази дума не я знаехме /и дали е качествено, а питаш има ли още и дали ще стигне до теб.Много добре съм запознат колко " качествено" се произвеждаше в месокомбинат и млекокомбинат.Работил съм там , но няма да обеснявам че комуня.гите ще ме отакуват с минуси.
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
Във веригите няма сирене и кашкавал само от прясно мляко.Всичко е палмово масло и евтино сухо мляко като може и да е соево мляко.Проверил съм всички вериги и истински продукт няма,.ни цените са огромни.
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
Аз не пазарувам от години в гнила, калъфленд, фантасмагорико и онези с немските побългарени бъркочи, отрови и полуфабрикати.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Най-големите богаташи не си купуват храна от супермаркетите. Имат си агенти на заплата, които обикалят малки населени места и им търсят купуват качествена храна.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Няма начин краве сирене в България да струва колкото луксозно френско сирене, извинете---Всъщност има. Единият начин са държавните субсидии, които западните производители получават, за да да поддържат ниски цени. Другият са дъмпинговите цени на отделни производители, целящи съвсем открито унищожаването на същите отрасли в други държави за липса на конкуренция. Известен е случаят с унищожаването на млекопроизводството в Африка от концерна Нестле със сухо мляко на дъмпингови цени.
отговор Сигнализирай