IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Кюфтето и кебапчето с нови стандарти: С по-малко мазнина


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

81
ЧИТАТЕЛ
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Тъй ли един не похвали "специалната" рецепта на "грижовната" БАБХ, ТИЯ ДЪРТИТЕ "НИЩО" НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ кебапчета и кюфтета .((
отговор Сигнализирай
80
баба мара
преди 5 години
Харесвам 25 Не харесвам 0
агенцията защо не проверява кюфтета от готв витрина на веригите които се продаватпо 39 ст от какъв материал са направени
отговор Сигнализирай
79
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Новите "стандарти" не са задължителни...
отговор Сигнализирай
78
...
преди 5 години
Харесвам 39 Не харесвам 1
Винаги се смея като ми натрапват в лицето "Изберете българско" или "Купувайте повече българско". Кое по-точно да купувам? Сирене в което няма мляко, а Бог знае какво. Десет годишно замразено месо замаскирано като български пресен продукт. Пластмасови домати пълни с менделеевата таблица. Колбаси в което и Бог не знае какво съдържат с преправен срок на годност. Типичното българско кисело мляко, в което половината състав в внос от трети страни. Дори въздуха вече е с аромат на Италия.
отговор Сигнализирай
77
ogin
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
76
свободна конкуренция
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
За да има конкуренция, всеки производител сам трябва да определя съотношението на съставките. Единственото задъжително трябва да бъде да са обявени със ясни и разбираеми имена а не ЕХХХ!Потребителите ще изберат сами кои да купувати кои не.
отговор Сигнализирай
75
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 30 Не харесвам 3
В момента има кюфтета и кебапчета без грам месо. Затова ли ви говорят. Вкус и мирис имат но месо не. Да си ги ядат. Аз ше си ям кебапчета и кюфтета от домашното прасе и домашното теле. Така че ми дреме на че, па какво ще продават по мутренските магазини.
отговор Сигнализирай
74
3
преди 5 години
Харесвам 21 Не харесвам 1
Попитали радио Ереван: По какво ще се различават традиционните български кюфтета и кебапчета от "европейските" такива?Без да се замисли от радиото отвърнали:- По това, че истинските кюфтета и кебапчета са произведени в Перник. Без вода!
отговор Сигнализирай
73
Жо
преди 5 години
Харесвам 27 Не харесвам 4
КЕБАПЧЕ без 25 % вода не е българско кебапче.Българското кебапче се прави от мазна кайма, ВОДА, сол, кимион и черен пипер. След като се омеси, каймата трябва да престои 24 часа в хладилник.кебапчето се пече върху гореща скара, като се обръща на всеки 30 секунди от четирите страни. Така, от бързото печене, по повърхността се образуват черните чертички, а вътре каймата се ВАРИ в собствен сос. Така се получава сочното кубапче.Ако в каймата няма вода, кебапчето става сухо и безвкусно.
отговор Сигнализирай
72
123
преди 5 години
Харесвам 33 Не харесвам 2
Новите евро-кебапчета ще са от соя с есенция на свинско.
отговор Сигнализирай
Новини