Ами всеки бизнес е засегнат. И при нас намаляме маржове, правим оптимизации, орязват се бонуси и т.н. Гледаме да се запазим здрави най-вече, а както и да оцелеем и да не губим персонал. И това ще мине и то скоро!В София ресторантите масово се ориентираха към доставки по домовете. И в нашето семейство си поръчваме 1-2 пъти седмично от различни места.
отговорСигнализирай
7
Приятел преди 4 години
158
Като искат да оцелеят ,да бяха отишли на протеста срещу Боко и Гешефтаря.Вместо това подло.гата на Герб , оня узбек Алибегов ,от сутрин до вечер ближе краката на Боко.
отговорСигнализирай
6
Инспекция по труда преди 4 години
192
Напомням ,че след 22,00 се заплаща нощен труд, да не говорим за ''реалните'' осигуровки. Мерси
отговорСигнализирай
5
Анонимен преди 4 години
152
Кое му е фаталното толкова? Който си е поръчвал 23 часа сега ще знае, че работят до 22:30 часа и ще си поръча в 22 часа.
отговорСигнализирай
4
Анонимен преди 4 години
254
Айде само да не бъркаме оцеляването с печелбарството. Колко процента от клиентите вечерят след 22:30?
отговорСигнализирай
3
временно преди 4 години
143
временно почват да редистрибустират спирт, маски, обявяват промоционални цени и безплатни доставки. Пари хората за ресторанти сега ще харчат на последно място - най-вече в Габрово.
отговорСигнализирай
2
Анонимен преди 4 години
236
Аз искам картофи! Идете да копаете, мързели такива!Иска та искам! Баба ви все е искала. Как не ви е срам от всички, които са превили гръб, преквалифицират се, намират начин!Едно 15 годишно е по-отговорно от вас!
отговорСигнализирай
1
Анонимен преди 4 години
276
И умрелите от ковид вероятно са искали да оцелеят, както и техните роднини са искали те да оцелеят. Всеки иска да оцелее. Ко правим?
отговорСигнализирай
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години