IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Ресторантьорите в знак на протест: Отваряме на 1 февруари?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

213
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Има кръчмари и кръчмари.Едните дават отпадъчната мазнина от пърженето за рециклиране.Други пък, я хвърлят + остатъци от храна в контейнерите за смет.От това обаче се размножават мухи месарки, хапят на кръв, а пък страдат всички дошли в градчето.
отговор Сигнализирай
212
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 26 Не харесвам 9
Тези и през трупове минават само и само да им работят скапаните ресторанти.
отговор Сигнализирай
211
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 5
Ехо ..Алито,много си убав ,ще отвориш на 30 февруари )05311
отговор Сигнализирай
210
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 7
209
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 11
Дали седмица по-рано или по-късно какво значение има, след като във България няма истински lockdown със вечерен час и пълна забрана за излизане?Безсмислено е затваряне на определени бизнеси при положение, че в други се концентрират в пъти повече хора на едно място.
отговор Сигнализирай
208
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 18 Не харесвам 15
Няма да ги подкрепя, да ми ходят алкажи и наркомани и хора без работа, да разпространяват вируса.
отговор Сигнализирай
207
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 39 Не харесвам 3
Работя в тази сфера от 15 години и чесно казано не ми се иска да започвам работа още. Мисля,че е логично още малко да се изчака,но разбирам от къде идва това нетърпение на хората да работят. Всичко е свързано с доходите. И доста от вас са прави,че ако се плащаха реалните осигуровки нямаше да се бърза толкова. Също съм съгласен бизнеса да мини изцяло на светло,защото през годините толкова номера и тарикатлъци съм видял да се манипулира системата,че ме хваща яд, че съм бил съпричасте.
отговор Сигнализирай
206
Татул
преди 4 години
Харесвам 25 Не харесвам 10
Наистина им съчувствам на хората от бранша с ресторантьорството. Но сега не е момент да се правим на големи непослушни деца. Отварят заведение, отнема му се лиценза. Или ще се научим да слушаме или ще сме вечен локдаун. Тъкмо кривата тръгна малко надолу и айде пак наново заради такива ***. Тук умират хора, за разлика от някой загубен лев, който пак ще си напечелят дебелите вратове.
отговор Сигнализирай
205
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 19 Не харесвам 5
Бързат да отворят на 1, защото на другия ден идва техния празник 2 февруари.
отговор Сигнализирай
204
абоната е на ~~~~~~~
преди 4 години
Харесвам 15 Не харесвам 2
`...беше що годе нормален човек - Благой Рагин.`----Другаря Рагин, дето ни казваше да търпим ритането на камериерки, за да не избягат чувствителните шведски туристи, ли ?!Или същия Рагин, дето щеше да скача от 3-тия етаж ?
отговор Сигнализирай
Новини