Сиренето узрява за минимум 45 дена,а когато е в саламура,цяла зима може да издържи на хладно в хизбата и нищо му няма.Зреенето се изразява в бавно протичане на млечнокисела ферментация и ензимно разграждане на белтъчни вещества. Образуваната млечна киселина спомага за предпазване на сиренето от гнилостни процеси и оказва влияние върху вкусовите му свойства.Освен ако сиренето не е от мляко,да се е развалило
отговорСигнализирай
Като гледам и сега няма да има резултат. Ще си плати глобичката и ще продължи - както е направил и предния път.....
отговорСигнализирай
17
Анонимен преди 4 години
173
Ама как така само глоба? За това нещо направо закриване на фирмата и собственикът да е със забрана изобщо да бъде търговец. Аи глобите са някак мънички. Освен глобата да му добавят една санкция в размер на евентуалната реализация на тази продукция.
отговорСигнализирай
16
Лаик преди 4 години
182
Сирене във вакумно запечатана тенекия и в саламура може да трае с години. И обичайно е като виното - колкото е по старо, толкова е по вкусно.
отговорСигнализирай
15
Анонимен преди 4 години
710
Ама недейте да унищожавате сиренето.Пратете го Бойко прасето да го изяде.Много ще му хареса и ще иска още.
отговорСигнализирай
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години