IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Ядем все повече дефрострирано пилешко, а цената му скочи с 35%


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

17
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
Относно киселото мляко. Кисело мляко правим САМО от домашно краве мляко. имаме вила на 30км от София и кажи-речи тук си живеем. Кравите пасат на един хълм на няколко стотин метра от нас- всеки ден ги гледам. Момчето гледа 30 крави и продава мляко на приятели и съседи. С 1 пръст каймак- уникално. Подквасваме уж с лактобацилус булгарикус, ама доколко може да се вярва не знам. Млякото си трае без проблем по 2 седмици, че и повече. Бактерията е важна. А по соц време киселото мляко беше с 0 качество.
отговор Сигнализирай
16
Alex
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
Искам наякой да започне да говори и за тефлоновия заговор.
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
"Киселото мляко траеше седмица не като сега половин година." - хаха тук си прав, ние наскоро го разбрахме тва една кофичка с изтекъл срок преди 10 дни и стояла на бюрото вместо в хладилник и викам я да го пробвам... Ей, баце, беше си станало тамън. Та там вече не гледам срока на годност, чакам да по магазините да пуснат 2% щисело на промоцията за 50-70 стотинки с месец оставащ до края на срока и взимам 40 кофички.
отговор Сигнализирай
14
Смях
преди 2 години
Харесвам 18 Не харесвам 2
Дали Джурналиста знае, какъв е произхода на думата, която използва?
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 9 Не харесвам 7
Пилешко ядем или от някоя малка ферма истинско жълто специална порода (не разните там бабини кокошки, които вкусови качества нямат никакви), или в краен случай от жълтото френска порода из масовите магазини. Предпочитам да ям по-рядко месо (не че не ядем всеки ден), отколкото да ям некачествено месо. С телешкото пак така- само от отбрани ферми или вносно аржентинско и японско. Свинско избягваме, но хапваме пак от малки кланници на познати наши производители с качество, несравнимо с магазините.
отговор Сигнализирай
12
Баба Радка
преди 2 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Яжте повече. Солидарност трябва да има . Нали сме европейци.
отговор Сигнализирай
11
бългериш
преди 2 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
ийтваме все моор дефростиран чикън ...
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
щом не е "ФРУСТРИРАНО" аз съм за
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
"Размразено е забранена думичка в журналистиката" - ка се учудваш, петето готви само в микровълнова
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 25 Не харесвам 2
Размразено е забранена думичка в журналистиката защото атлантиците жи е страх от дедо Мраз.
отговор Сигнализирай
Новини