IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Българският хляб се произвежда от българска пшеница


Обратно в новината

Коментари Коментари

33
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Хляба стана като с кренвиршите не се знае какво точно има вътре.
отговор Сигнализирай
32
0808
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 2
До един селянин ----- От доста време не пия чешмяна вода /наблизо има чешма в планината/, не ям купешко кисело мляко, кашкавал, извара, сирене /сам си ги правя/, сам си правя и хляба. Не пшеничен..Влизам в мола като в минно поле. Ще споделя: Най-харчещи елементи в дома са Фурната и Бойлера -по 4 киловата. Преминах на газ и ги елиминирах.
отговор Сигнализирай
31
един селянин
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 0
На село си имахме фурна, всеки ден се печеше хляб. Майсторът беше една пиянка ама как поне един път не обърка хляба, не знам. Такъв вкусен хляб и при това самуни по два килограма. Няма вече никъде такъв хляб. Всичко карат от града - петдесе вида хляб ама ни един не става, що така - кой да ти каже
отговор Сигнализирай
30
Пешо
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 1
Като правя сравнение между хранителната способност на две филии хляб отпреди 30 години и сегашния - ами - трудно ми е да повярвам на това , което казват - че ни хранели с качествена пшеница. Едновремешния хляб създаваше усещане за ситост , каквато сегашния просто няма. Консистенцията му е само въздух , няма плътност , маса, слагат набухватели, вода за да постигнат обем , защото брашното, изначално - зърното е калпаво
отговор Сигнализирай
29
смърфа
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
а украинската пшеница за фураж на виртуалните прасета ли е ?
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
Фуражна пшеница ми българина е фца това му се полага
отговор Сигнализирай
27
Бойчо Огнянов
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 0
95% от това, което се продава в БГ за хляб, трудно може да се нарече хляб. Милиони субсидии за зърнарите, за борсова стока, и в крайна сметка ядем най -големия ***, явно това заслужава българския народ!
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
Социализма е бил богат строй , с такава фуражна са хранели само животните !
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 0
Уточнение .Бъкгаския хляб се прави от българска ФУРАЖНА пщеница , а по стандарт , трябва да е ХЛЕБНА
отговор Сигнализирай
24
Стига лъга,
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
КукушиневЪ! Българската качествена пшеница я продават в ЕСССР нашите зърнари,а хляба го правят от вносна третокачествена фуражна укропитешка пшеница! Нямате наяждане,национални предатели и пр0дажни п0длоги!!!
отговор Сигнализирай
Новини