Само да ви предупредя, нали знаете че китайския чесън е токсичен. Той е толкова лют че чак бие на химикал и белина. Химикала е за да го прави безкрайно лют, щот такива са възпеиятията на китайския пазар, колкото по лют толкова по хубав. А белината е обработка преди транспортиране да е снежно бял за да изглежда качествен и да се продава. Аз купувам само австралйски чесън, гледан тук. Много по скъп, слабо лют, и не е чисто бял, а доста лилав. Но е чист и натурален. Поздрави от Сидни
отговорСигнализирай
29
Анонимен преди 1 година
142
В България вече 33 години няма нищо! В периода 1947-1989 бяхме първа по производство в СССР, имахме голяма земеделска продукция, а сега НИЩО.
отговорСигнализирай
28
Хлебар преди 1 година
75
С държавници като Про100 Киро и Кокорчо, Пинокио и Гнома , скоро и хляб няма да ядем , а само китайски ориз ! Явно българина иска да става китаец, щом продължава да избира некадърниците комунистически! ( децата и внуците на комунистите)
отговорСигнализирай
27
Анонимен преди 1 година
103
Ако имаше контрол от държавата щяха да спират всичко некачествено. Ама няма. Миналата година направихме зимнина. Не знам какъв химикал е бил оцета купен от Кауфланд,но всичката зимнина се оказа със странен вкус. Половината беше и развалена. За първи път ми се случва такова нещо. За съжаление не помна марката да почна да я "рекламирам" навсякъде.
отговорСигнализирай
То по всички вериги чесъна отдавна е китайски. Много лют, много по-смрадлив и миришещ, и много по-евтин, но създаващ коремни болки. Български отдавна трудно се намира, освен от малки магазинчета или бабички.
отговорСигнализирай
24
ПорЦелан преди 1 година
158
Друго си е китайският чесън, пестицидите добавят азиатски вкус на туршиите, а хлора с който го избелват добавя специфичен германски. Ако сухият чесън е напълно бял, без петна със 100% е китайски.
отговорСигнализирай
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година