IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

303
ЯдренРусофил,Z
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 15
Затова в Русия е най добре.Безплатно здравеопазване и образование.Цените са народни и всичко е евтино.Аз като бях в Москва си прекарах много добре.Естествено имаше и богаташки ресторанти на центъра със солени цени но човек трябва да знае къде влиза и какво поръчва.
отговор Сигнализирай
302
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 3
В менюто пише примерно, еди колко си руска (френска) салата 400гр. еди колко си, пържола 500гр. еди колко си, ся как е да питам :)) То не че ги нема далаверите между готвач и сервитьор, да прибибират парите на наивниците и на мен ми се е случвало :)) Отивам с приятелката си в заведение в центъра на Варна, поръчваме си 2 кафета и 2 коли сервитьора ни налива кола в чашата, вместо да ни остави стъклените бутилчици...хахахаха :)))
отговор Сигнализирай
301
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 8
Аз за Тя и сума изкарах 4 дни в Гърция. После как да ги сравнява човек.
отговор Сигнализирай
300
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
До Анонимен, естественно че има разлика бе кеееллеш, един суров продукт до като стане порция има студена обработка и различни термични обработки, при всяка от тях фирите са различни а при някои продукти няма фира, нещо повече дори увеличават теглото си, както например са варивата/ ориз, боб.../, винаги в менюто се пише грамажа и цената на порция, това е НОРАМТИВНО ИЗИСКВАНИЕ!
отговор Сигнализирай
299
Шишо бакшишо
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 4
Тия от ресторанта да ми седнат в таксито, ще ги таксувам 10лв на милиметър и престой 5лв на милисекунди.
отговор Сигнализирай
298
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 3
НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ,ЧЕ МЕЖДУ ТОВА СПЕЦИАЛНО РИБАЙ И ОБИКНОВЕННОТО РИБАЙ ИМА НЯКАКВА РАЗЛИКА ??? ДРУГОТО ТЕЛЕ С КАКВО Е ХРАНЕНО - С ТРЮФЕЛИ И ЧЕРЕН ХАЙВЕР ЛИ?? ВСИЧКИТЕ ТЕЛЕТА СА ОТ ЕДИН КАМИОН - 30 ГОДИШНО ЗАМРАЗЕНО АРЖЕНТИНСКО МЕСО ! Ама ... потърпевши са клиентите ! Ужаас !
отговор Сигнализирай
297
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 3
До Анонимен 331, как грамажите в менюто ще пишеш на суров продукт бре, ти с всичкия ли си, като ти дойдат от КЗП и ти поръчат порция по какво сравняват, по менюто, от къде ви намират такива незнам
отговор Сигнализирай
296
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 7
До 334 Дали ще ти пишат 35лв сурово или 70лв приготвено няма разлика.
отговор Сигнализирай
295
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 3
До Анонимен 327Хубаво де, бил съм и сервитьор и помощник готвач, знам ги работите, ама те тез 3 пържолки какъв грамаж са им дали, сигурно 1 грам 10 кинта, то това си е клатене за чужденците отвсякъде, както и за българите с намалено клатене :))) Аз когато работих в тези среди, имаше си меню с цени на приготвено ястие, но явно сега на грамажи е карат :)))
отговор Сигнализирай
294
Бено
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 12
Що така ви боде очите българското черноморие, все негативни материали? А тези да са внимавали, да са чели менюто по - осторожно!
отговор Сигнализирай
Новини