IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

213
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 4
Три пържоли - 1400 грама, т.е. една пържола излиза над 450 грама... Половин кило пържола?!? Динозавър ли са яли?
отговор Сигнализирай
212
Български тарикатлък
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 6
Ясно е,че тези хора повече няма да стъпят във Варна, във въпросното заведение, или изобщо на нашето Черноморие.А още по-ясно е, че собственикът и персонала на заведението съвсем умишлено са подвели тези хора.Можеха да ги предупредят предварително.И сезон с епизодични поръчки от не нам си какво телешко не се прави.Ако са се насочили само към Бутикови клиенти тяхна си работа.Но с такива цени и на плажа - Бай Ганьоооо!
отговор Сигнализирай
211
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 2
Тези клиенти ще са скоро положили матури - слаби по четене /имало е меню с обявени цени/, слаби по смятане /обявената цена е на грамаж и се смята и от дете в трети клас/. Кой им е крив, че са били слаби ученици? Живо доказателство, че на човек образованието винаги му е нужно.
отговор Сигнализирай
210
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 2
Ако беше взел и от специалните картофи от задния двор - 1000 лв.
отговор Сигнализирай
209
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 3
Иначе са големи отворковци, поръчват Рибай Стек, а после им огъват колената като дойде сметката. Ами като нямаш пари яж цаца, къде се ръгаш в скъпите ресторанти.
отговор Сигнализирай
208
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 2
сол и пипер в балчик примерно, обслужват приоритетно чужденци и известни, обикновените българи ги пропускат или ги оставят да чакат повече, или дори не им носят цялата поръчка, да се знае от българите, да не си губят времето там
отговор Сигнализирай
207
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Джейми Оливър отваря пореден ресторант в Австралия.Входа е 500 долара и ядеш колкото искаш и каквото искаш?Но си предварително информиран какво ще дадеш и ти решаваш можеш ли да си го позволиш.Разбира се,без компромис към качеството.
отговор Сигнализирай
206
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
До Анонимен 222Аз казвам за всички бедняци от ЕС на социалки които идват като туристи в БГ,че са им приоритет на хотелиерите, за българите също не е много препоръчително, въпреки, че те като те видят, че си от техните, има различно меню :))
отговор Сигнализирай
205
Алов
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 2
Мутренските години в закона е записано цена на готова порция, а не на грамаж това не е насипна продажба ,а ресторат. Прави се проверка и рестранта се затваря за 90 дена профилактично и така. Държавата винаги си има механизми
отговор Сигнализирай
204
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
Картофките в Созопол и те ли са аржентински та са на такава цена?
отговор Сигнализирай
Новини