IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

163
Оп
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Извинявам се вече е написано името на този дворец на кулинарния разврат
отговор Сигнализирай
162
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 2
На някой който е запознат как стоят нещата на Мутроморието, няма никога да му направят този номер, но на стиснатите чужденци ще им го направят, щото те наистина са страшно стиснати :)))
отговор Сигнализирай
161
до Варненец
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 0
Това дето го разправяш с тегленето,са ми го демонстрирали в Гърция.Викат ме вътре в кухнята да си избера риба и ми я мерят сурова,никой не мери сготвена храна,освен ако не е за бързо хранене на грамаж,но и там е на порция.И няма цена за 100 грама,а е на кило когато се мери.
отговор Сигнализирай
160
тцтц
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 9
Тоя за какво се прави на луд , нали в менюто е имало цена , казали са му че е телешко и то от определен вид което е скъпо ...в чужбина подобен стек се предлага в порядъка на 200$ за порция , какво се прави на интересен?!
отговор Сигнализирай
159
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 3
Това да ви е обеца на ухото за всички.Четете внимателно менюто като излизате и какво си поръчвате.Особенно ако сте с мадама и не се правете на баровци.Чете се и се поръчва и се пита а не да ми поръчвате и да ми се правите на шейха на Дубай.
отговор Сигнализирай
158
Десислава
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 2
До 150В България няма и никога няма да има ресторант със звезда Мишлен.
отговор Сигнализирай
157
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 1
До hehe 145 Ти па кога си ги опитвал.Правиш се на бохем.
отговор Сигнализирай
156
Дарвин
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 9
Някой търси евтина сензация тук. Масово при хубавите говежди/телешки пържоли цената е на 100гр във всеки град.
отговор Сигнализирай
155
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 4
Това е рибай стек/говеждо месо/ най-скъпата паржола от САЩ.
отговор Сигнализирай
154
Тарикатлък
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 2
На дребно,често го правят на морето особено с някой видове риба.И ако име толкова качествено ,вкусно и така нататък що не напишат цена за порция,ако пък не за киоло като в магазините.Те по тая логика може да направят и цени в трой унции и карати пък ти си го сметни.А още нещо тия дето плюят клиентите ,що ви е страх да напишете името на това невероятно заведение...
отговор Сигнализирай
Новини