IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

123
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 7
Трябва да се плаща за порция,а не на грамаж.А те в кухнята да си мерят порциите.Няма да се минат,ако някоя е с 10 или 20 грама повече.Ама селските тарикати по морето се чудят как да ви оскубят,а после се жалват,че нямало клиенти.Манталитет!
отговор Сигнализирай
122
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 7
Първо да четат, после да поръчват и да ядат. Кьорав карти не играе.
отговор Сигнализирай
121
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 1
Фалирал ти е мозъка ве!
отговор Сигнализирай
120
Сенеката
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 3
От ковида насам даже и на кафе не им стъпвам....имам някаква естетическа непоносимост към целият ресторантьорско хотелиерски бизнес (в главата ми се асоциира със селски мутри и чалга)
отговор Сигнализирай
119
Писеручшки
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 11
Докато продължавате да пишете такива глупави статии ще има и отлив на туристи по нашето черноморие, ще има и процъфтяваща гръцка и турска икономика и западаща такава българска. Нима мислите че телешките стекове в Гърция, Турция или, които и да е от аналозите около нас са на цената на св врат ? Ако отидете обаче до Италия и си поръчате стек фиорентина, който е на двойна цена спрямо тук, ще *** качвате видеото с гордост а не възмута, нали ? Отговор не чакам. Със здраве !
отговор Сигнализирай
118
.!.
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 7
Тия от заведението мaлoyмmмни ли са? Кой подяволите ходи на плаж с 1000 лева в джоба или си носи всички дебитни и кредитни карти на плажа? АЗ НИКОГА нямаше да платя тая сметка, защто не нося в брой повече от 100 лева, всичко по-карти, които нигога не взимам на плажа, щото не съм малоуумеен! Кой шибанняк в това заведение при изпълнение на поръчката си е помислил, че човека ще има пари в него, 1000 лева ей! А кой отткачен, ще начука близо 2 кила паржоли от най-скъпите? Баси, това е подигравка!!!!
отговор Сигнализирай
117
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 3
Хранили сме се в ресторант, в който предлагаха дивеч и изрично в менюто си пишеше цена за грамаж. Никакъв проблем не беше да договорим приблизителен размер на порциите. Да са го направили и тези. Няма как да се яде по обявени цени и да се жалваш после, че ти искат това, което пише в менюто.
отговор Сигнализирай
116
Може
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 7
и човешко да е било. То е близо до свинското на вкус. Но не се очудвайте! Тук е страната на абсурдите!
отговор Сигнализирай
115
пияница мистик
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 5
Ако са яли Вагу даже е евтино. Ама пуста ганьовска необразованост :)))
отговор Сигнализирай
114
ХХХ
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 7
350 лв килото ? 350 000 за тон ? Кое е това животно да отгледам някое друго и да ставам милионер ? Да не е место от м*дете на тригърба камила ?
отговор Сигнализирай
Новини