IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Олиото поевтинява, колко плащаме у нас?


Обратно в новината

Коментари Коментари

18
Иван от с. Лисиците
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Олиото поевтинява, може да си правим салати. Тамън домата е хубав сега.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
Аз познавам един, дето се запаси с олио и то на високите цени. Сега това олио гранясва. Заради такива дбили експлоадираха цените.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Ами аз Изхвърлих 2 бутилки от Поевтиненото шмисер беше ,ми то миришеше ужасно и с вкус на гранясало !
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
Няма как да си сложиш във фритюрника зехтин и не е до цена, просто не е подходящо. Олиото има заместители при пърженето, но зехтина не е един от тях. Олиото от гроздови семки е заместител на слънчогледовото олио за пържене, защото температурата му на димене е над 200 градуса.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 2
То па едно олио - вода...
отговор Сигнализирай
13
До 12
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 2
Фреш маркет Драгоман- Калиакра 1ва преса за 2.60 в момента. Някакви техни ментаци по 2.20.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
На промоция в супермаркетите има олио и по под 3 лв. Миналата година, като почна войната в Украйна олиото стигна 6 лв, но имаше и разни уж по-луксозни марки олио бяха над 11 лв. Зехтина е добре, но за салати, има уж и някакъв, където става за пържене, но пак температурата при която става вреден е по-ниска от тая на слънчогледовето олио, така че зехтина няма как да е заместител на слънчогледовото олио при пържене.
отговор Сигнализирай
11
Аноним
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 6
Зехтинът мирише неприятно А има по приятни олиа от този миризлив прехвален зехтин
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 4
Слънчогледово Олио?! Не използвам такова. Само маслиново от 1 сорт маслини от една малка фермичка (от 15 години насам). Чат-пат и сусамово за китайска кухня, мас, екзостични видове и така нататък. Вече телезесарите от бай Тошово време си знаят- аспержи и зехтин не може, те са буржоазни и са забранени.
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 5
Правя така както моите деди са правели преди 100 години: Слънчогледово олио не ползвам! Към салата си слагам олио от студено пресовани маслини. За пържене използувам свинска мас. Пърженето със слънчогледово масло е отровно за организма...
отговор Сигнализирай
Новини