IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Ах, морето: Пържена цаца гурме бие рекордите - 15 лева порцията


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

85
Един
преди 10 месеца
Харесвам 17 Не харесвам 1
Миналата неделя бях в Керамоти, заведение на брега: гаврос - 300гр. -5 евро, бира-0.5 -5 евро, фреш портокал-4 евро, гирос - 8 евро, средна пица-11 евро! Сега ям дюнер в Созопол - 16 лева, вода 0.5- 3 лева! Като цяло сравними цени, но качеството тук е зле, не знам защо, но категорично бих предпочел гирос пред дюнера. Дюнера е много хляб, малко месо, увехнали зеленчуци. Само факти. Пътувам много из България и ям по крайпътни заведения, положението почти навсякъде е зле.
отговор Сигнализирай
84
Морски ресторантьор
преди 10 месеца
Харесвам 17 Не харесвам 0
Недейте така. Пърно цацата е с родословие, второ олиото е от екстра върджин слънчоглед, бран по южните склонове на Пиренеите.И отделно това 9% ддс ни убива.
отговор Сигнализирай
83
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 0
Морето е прекрасно място за диета, а и ще си спестите стомашно-чревни проблеми, та хапвайте там повечко плодове и други неща, а ресторантите - там ако веднъж сте влизали в кухня няма да искате да влизате а и магически бирата от 1 лв. става 6 лв.
отговор Сигнализирай
82
Някой
преди 10 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 0
Риба ама цаца, цаца ама риба. Аз готвя в къщи някой видове риба, за други половинката е супер професионалист. Иначе има риба Илария много вкусна преди мнооого години пържена с бира е уникална и я продаваха частно хора за някой лев евтино и изгодно за тях и за нас. В Германия в руски магазин едно кило дребна, но не цаца мисля е 4 плика пържена детето я обожава. Яжте който както може да намери, че с тия войни бомби радияции после нищо не се знае.....
отговор Сигнализирай
81
Aнтоанета
преди 10 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 11
Постоянните вдигания на пенсии и заплати на държавния и пенсионен безполезник и хрантутник дотам водят. Погледнете от хубавата страна ,ако не ви е по джоба и ви е скъпо -никой не ви кара да ядете Цаца Намажете ,яжте филия с МАС или пасти.
отговор Сигнализирай
80
Ееее
преди 10 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 1
Да синя ядат ако има балами да отидат по тия крайща
отговор Сигнализирай
79
пияница мистик
преди 10 месеца
Харесвам 23 Не харесвам 2
До шеф === Гурме цаца се прави по следния начин. Купуваш от Кауфланд дълбоко замразен пакет с цаца. Към 3 кила. Хвърляш го без размразяване във фритюрника със старо олио от една седмица, но вече придобило неподражаем аромат на преди това пържени в него картофи и пилешки крилца, след това го вадиш и готово. Гурмето е налице :))) А това дето е на снимката, при положение че 5 гурме цаци правят 100 грама за 15 лева струва някъде към 100 лева в гурме купата :)))
отговор Сигнализирай
78
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 9 Не харесвам 7
Единствения ми проблем лятото е, че трябва да шофирам през дупките на половин Бунгурия за да стигна до нормалното море.
отговор Сигнализирай
77
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 12 Не харесвам 15
15лв. е много, въпреки това трябва всеки да разбере, че не е 1995г. вече. Няма и как да е 3лв. цацата. Нещата се променят, средната пенсия е 800лв. примерно, немислимо преди 10 години. Разберете, че живеем в други времена вече. Иначе да, нагли са много търговци на нашето черноморие, и безвъзвратно си изгониха Българските туристи.
отговор Сигнализирай
76
шеф
преди 10 месеца
Харесвам 18 Не харесвам 3
Какво е гурме цаца? Моля за рецептата.
отговор Сигнализирай
Новини