IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Helpbook: Търговци масово подменят етикети за срок на годност с цел печалба


Обратно в новината

Коментари Коментари

40
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 13 Не харесвам 6
Боко в банкя си отглежда сам тикви и не го интересува какви тикви яде народа!
отговор Сигнализирай
39
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 4
Като малък на 3 ... 4 годинки бях влюбен в Сийчето ... Един ден майка ме остави про Сийчето в къщата на баба й. Ние влюбените млади дечица се скрихме под кревата да се дърпаме за путпутчурчурчурелнацата .... и баба и с една метла така ни подгони под кревата ..... че избягахме навън да се гониме по тревата..... Еххх млади спомени.... и от там идва: Сийке седни на моя.... Сийке любов моя! А кака Вълкана с 4 години по голяма ми показваше своята ПутПутПутарана и се грижеше за мен!
отговор Сигнализирай
38
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 4
Спомням си като малък през зимата, дядо запалваше в джамала слама, който беше изграден от камък по средата на къщата. Камъка се загряваше и цял ден и нощ беше топло. Баба даваше на дядо една кука за плетене на терлици и той плетеше. Слетобет си лягаше около джамала и като дишаше мустаците му подскачаха. Един ден аз, малкото момченце го хванах за мустаците като спеше и той като се разсъбуди, аз се уплаших и се скрих под кревата..... и от там плачейки излязох .... след един час....
отговор Сигнализирай
37
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 3
Едно време сиренето седеше в малки дървени качета в солена вода и не се разваляше цяла година..... тогаява не е имало хладилници... Първият етаж на къщите бяха направени от камък. Вторият етаж беше дървен. По средата на къщата имаше направен от камък джамал за топлене. В мазата имаше едно място където където през зимата събираха лед от реката и го вкарваха в едно помещение в мазата като хладилник. Нищо не се разваляше.... Всичко си беше нормално понеже нашите баби и дядовци имаха знания!
отговор Сигнализирай
36
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 9 Не харесвам 0
До А Добрутрю,сватя!Каква демокрация, брат.. ?! Тук такова не е имало. Мафията управлява откакто "падна" комунизма.. само филтъра на камерата друг, друга физиономия показва. Отзад е все същото.
отговор Сигнализирай
35
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 14 Не харесвам 1
Постоянно ми се случва - онзи ден едно сирене беше в срок - беше почерняло половината. Понякога си мисля - може хладилника да е бил развален, да е седяло на топло известно време, затова да се е вкиснала храната, макар да е в срок, но някои вакумирани неща са откровено мега стари, въпреки срока. Аз ги хвърлям дикретно.. НО СА МНОГО. Мога да си позволя за момента да купя друго, и да нацеля марка/магазин, но много хора не могат!! Тези, дето го поръчват - са за доживотен затвор - с тяхната си храна.
отговор Сигнализирай
34
Бонго Бонго
преди 3 месеца
Харесвам 20 Не харесвам 1
В Германия тази фирма се затваря и в близките 5 Г неможе да извършва дейност.
отговор Сигнализирай
33
Stoyanov
преди 3 месеца
Харесвам 12 Не харесвам 1
До Анонимен : "Извинете много, но това не е срок на годност, а най-добро качество за продажба. Срокът на годност е написан с думи - да се консумира два дни след отварянето, напр." -------------------------------------------------------- Значи според теб , ако не отворя продукта той си е в годност до 3000-та година?
отговор Сигнализирай
32
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 12 Не харесвам 3
Сирената в българия са пълни с ПАЛМОВА МАЗНИНА..... Вън на тия КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕФТИНИ ТЕХНОЛОГИИ....за правене на ПАЧКИ.... !
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 2
В Америка си купувам Чисто и Свято РОДОПА ОВЧЕ СИРЕНЕ ... като го отворя сиренцето стои в солена водица, хапвам си го заедно с диня или грозденце и после го поставям в хладилника.... Еххх спомени от дядово и бабино време.... когато не село си правеха в каче сиренце.... което не се разваляше цяла година....
отговор Сигнализирай