IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Какво сервират в заведенията: Вместо маслинка за украса - хлебарка


Обратно в новината

Коментари Коментари

12
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 2
Е това е чине мода, всички инсекти, панирани, печени, пържени и какви ли не, са в чинията, е ЕС приема всичко прогресивно от чините, даже и електричките им за зелената сделка.:))
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 3
До Мохамад германеца 9. Верно ли тей беше през команизма ?
отговор Сигнализирай
10
АЗ
преди 2 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 0
На ресторант ходя само лятото ! Преди сидмица - ресторант в старата маст на Кавала -Две по 200мг. узо Kavala порция дзазикипорция пържени кортофки2 салати гръцки със сирене и маслинидве порции по 3 кебапа( като голямо кибапче) на шишче , с горнитура още пърж.кортофки2 бири Mithos Total 46 EuroКойто те вярва да отиде ! Ресторанта е срещу старото турско училище !!!!
отговор Сигнализирай
9
Мохамад германеца
преди 2 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 8
По комунизма беше нещо обичайно да има муха в салатата и косъм в супата,ама не ревахте.Сега много изтънчени станахте от прекалено много готварски (шефски)предавания.Яжте традиционните български ястия и няма да се поSирате.Освен това да те хване сюргюна не е непременно от храна,има летни вируси,които те вкарват в бокса за дълго.
отговор Сигнализирай
8
Беновска пипа
преди 2 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 1
Ако сервират ***, това ще е единственото свежо и най-малко вредно нещо в менюто.
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 1
За това хората бягат в Гърция на почивка там няма такива мизерий не могат да, си позволят явно защото ще им затворят заведението
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 19 Не харесвам 1
Първо условие за нестъпване в българско заведение - няма контролиращи органи. Тоест има но по шуробаджанашко алъш-веришки. Оставено е на съвестта на бизнесмена качеството на храната, пититетата и обслужването. Когато знаете това нещо посещението на българско заведение е изцяло на ваш риск и отговорност. Сигналите във Хелпбук са въздух под налягане. Да си изплачете мъката един вид и абсолютно нищо повече.
отговор Сигнализирай
5
Наблюдател
преди 2 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 0
Това е стандарта поне в 20% от ,"туристическите" обекти в България. А за да разберете, кои са тези 20% пишете имената на въпросните обекти.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 3
Имали бол пари - дали за курорти :)))
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 8
В крак с модата и директивите на ЕС.:))
отговор Сигнализирай