IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Това е българско сирене. Много е вкусно!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

87
Jolly Roger
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Абе измислен Германецо, ти замаеш ли коя в коя държава има най много мерцедеси на глава от населението? Каква реклама на мерцедес в БГ. Ти лично имаш много големи проблеми, щом се пишеш Германец а се вреш в Български сайт. Твоите проблеми лесно могат да се решат от фармацевтичната ни промишленост.
отговор Сигнализирай
86
Анонимен
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Ние сме бедни и ще вземаме пари от вас. Вие сте богати и ще ни плащате - социализъм. Тези правила вие и вашите политици сте ги създали, ще си ги спазвате. И развържете кесиите, искаме хубави пътища като немските пътища.
отговор Сигнализирай
85
Германец
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Предлагам с вноската на България в ЕС да се направи рекламна кампания на Мерцедес в България. Ние имаме сега големи проблеми в тоя бранш, а българите имат поговорката "европриятел в нужда се познава"(май беше), така че какъв е проблемът...?
отговор Сигнализирай
84
o,fm
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Грюер ,ементал, бри, пармезан, мортадела и накрая гръцкото "Кефалотири". Завършвам с него , защото това е нашето бито (бранза) сирене . 60- годишната стратегия за тежка промишленост доведе до там,че ние нямаме утвъдена марка сирене и оставехме съседите да ни окрадат типично българските марки. сега ще даваме грешни пари за догонване на изпуснатия влак. Наскоро дадоха по тв. сирене "Пармезан" като гаранция за банков кредит, показателен факт за стойността на този продукт.
отговор Сигнализирай
83
куку
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
сиренето и кашкавала за да станат качествени продукти трябва да отлежат.процеса се нарича зреене за сиренето е по-малък този период 4-5месеца ,а за кашкавала е по-дълъг.Зреенето се извършва в специални условия на температура ,влажност.НО тоза си е задържане на оборотни средства.Поне повечето мандри гледат така на този процес .
отговор Сигнализирай
82
Анонимен
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Цяла Европа е свикнала на саламуреното гръцко сирене, сега ще им объркаме само понятията!!!!
отговор Сигнализирай
81
Анонимен
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Няма нужда да се рекламира в Испания! То и сега там си се продава много добре! Във всеки един магазин за хранителни стоки го има ,под наименованието Гръцко сирене. То е това ,дето се изнася с тенекии от Пиринско и после се пакетира в Солун и Кавала за ЕС. Ял съм - истинско саламурено "Гръцко" сирене
отговор Сигнализирай
80
До Кака Мара
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
След като млякото бъде обработено по тази технология в него не остава онази полезна бактерийка заради ,коята млякото е полезно и заради която прокисва.Просто си пиеш бяла водичка.Ти виждал ли си бомбирани кофички с кисело мляко по магазините.Няма ,няма и да видиш-няма "булгарикус бациликус",заради ,което нашето мляко е уникално
отговор Сигнализирай
79
Дражко
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Бациликус-булгарикус? А и още нещо специално,"отделено"от мандраджията.Това е рецептата!
отговор Сигнализирай
78
MV
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Bih iskal da popitam koi shte organizira tazi kampaniq i koq slujba (mediina agenciq) shte se zanimava s tozi proekt...? Fakti, imena i danni me udovletvorqvat samo :)
отговор Сигнализирай
Новини