IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Австралийско агнешко залива пазара за Великден


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

1
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 21 Не харесвам 11
Месото, което купувате, си е всъщност ***. Ами какво се учудвате, още след самото умъртвяване на животното, в тялото му започват процеси на разлагане. Колко дневна *** мислите, че ядете. На 2 дена, о, съвсем прясна. Животното се коли, разфасова, складира, транспортира, като не винаги се спазват нужните хигиенни и температурни условия, месото престоява в магазините, ако не се изкупи, се овкусява с червени или зелени подправки за скара, ако пак не се купи се прави на каймичка, оттам на кюфтенца или плънка за нещо с неизвестен произход, сроковете за годност се подменят, или като крайна фаза месото се дава в ресторантите на безценица за термично доубиване или се приготвя в самите магазини на ароматни кебапчета с розово-лилаво оцветяване. И така колко дневна *** днес ще си похапнете. А като капак мършата, попадайки в дебелото черво, продължава да загнива и да ви трови.
отговор Сигнализирай
Новини