IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Как се правят кренвиршите. Още ли ви се яде хотдог?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

16
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 38 Не харесвам 2
Ами ако има друг начин за превене на салами да кажете защото аз само тоя знам дето се мели месото слагат се подправки ,тоалетна хартия ,дамски превръски плюе се вътре за аромат и се предлага на клиента увито в наилон боядисан в цвят на месо а вътре *** с *** и Е-та 12345678!
отговор Сигнализирай
15
Ro
преди 10 години
Харесвам 69 Не харесвам 1
Ако си ял кренвирш, си ял всичко...
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
https://youtube/watch?v=YjdHdSChtnU
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 45 Не харесвам 0
Всъщност в Германия по времето на Бисмарк (е, по-скоро по-рано, през средновековието и ренесанса) месарите, които не са спазвали изискванията за произход на животните и месото, са ги бесели гражданските комитети на съответното село
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 26 Не харесвам 2
Всъщност аз проблем с яденето на тези неща нямам. Вярно е, че вече не работя в тази сфера, вярно е, че някои технологии може да са станали и по-брутални от преди (тези технологии никога не отиват към повече използване на естествени продукти). Но всъщност аз съм просто един потребител, който иска да си направи гювече. Не се вманиачавам по здравословната храна и кое какво съдържало. Просто купувам това, което ми се яде и което ми харесва.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
прекрасно, ако са соеви продукти, то само пилешки кренвирши ще ям преди и след тренировка в залата, то си е на далавера. чист протеин.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 35 Не харесвам 0
В момента, в който пристигнаха мостри от Kepapche и Kufte, аз бях уникално изненадан по какъв начин е постигнат този ефект. Ефектът отварям си значи аз торбата с подправките, за да взема проба (която ще се изследва за наличието на микроорганизми) и помирисвам подправката. Един аромат, като този в рекламите все едно пред теб някой пече най-хубавото, сочно, горещо, апетитно, истинско кебапче. Всъщност пред мен имаше само прах. Мда, правилно прочетохте, имаше аромат на горещо, топло кебапче
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 31 Не харесвам 1
Кебапчета Известна международна фирма по наша поръчка направи продукт-подправка, предназначен за българския пазар, който продукт има вкус на кебапче. И не само той е кебапче на прах.За да си направите кебапче според мен (не съм го тествал) ви трябват малко оцветители (за да няма вид на ***), много количество соя, която е емулгатор (демек лепило), подправката Kebapche и консерванти.
отговор Сигнализирай
8
Касапин
преди 10 години
Харесвам 44 Не харесвам 0
Кремвиршът ако видите "продуктите"и процеса за приготвянето им никого през живота ви няма да си и помислите да хапнете от тази смет!
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 31 Не харесвам 1
По правило пилешките кренвирши не съдържат месо, казах по правило. Те по принцип се правят със соеви продукти, по-евтини, много овкусители, оцветители и тн. Те могат да издържат до 14 дни /100 % по-дълъг срок на годност/, не лепнат, когато застоят и по никакъв начин не се издават на външен вид, че са стари. Освен, в момента, в който не замиришат на непрани чорапи /миризмата не е същата, но е учудващо гадна/.
отговор Сигнализирай
Новини