IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Сиренето е най-вкусно на стайна температура


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

11
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
тия, дето сте писали по-долу, не сте яли истинско сирене! в бг нито се произвежда /вече/, нито се внася сирене! ходете в Франция, Швейцария, Холандия та даже и в съседна Гърция за да вкусите сирене! в Гърция има безброй малки частни мандри, питайте и ходете да вкусите сирене и кисело мляко, каквото се е правило и яло /дори и по-добро/ у нас преди 70-80 и повече години, тогава когато комунистите /днешните производители/ са палели мандрите!
отговор Сигнализирай
10
до Спенс
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Не е съвсем така, има една-две български марки, които произвеждат хубав кашкавал, естествено на висока цена, но наистина е добър. Правил съм си пица с моцарела, е не ми харесва, безсолна е и има странен вкус. Следващия път сложих кашкавал и стана чудесна. Въпрос на вкус, но в категорията на кашкавалите за мен българския тип "Витоша" е на първо място.
отговор Сигнализирай
9
Сп???нс
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
Преди години и аз си мислех ,че от нашенското по- добро няма , но си дадох сметка че на запад не мислят само да ти вземат парите ,а се стремят да произведат качествени сирена и кашкавали и всички са по-вкусни от тези в България( като започнеш от бялото саламурено сирене ,което купувам в Лидл ,) ..
отговор Сигнализирай
8
Хъммм до 4
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Почти се прав , само че 2 години по-рано византийците си регистрирали greek style cheese , а галите(днешния Данон) - el yogur- и за прабългарите фанали Тангра за шлифера.
отговор Сигнализирай
7
В.
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Bergader Edelpilz който е опитвал знае... върви с бяло вино,с бира ... прекрасно е!
отговор Сигнализирай
6
Спиро (горскио)
преди 8 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Статията ви е за кашкавал.В България сирене казваме на друго нещо. Като превеждате, замислете се за какво се пише.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Не съм чувал в Швейцария да правят сирене, а само кашкавалец - разни чешити.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 5
"Обичате ли да хапвате сирене, а кое е любимото ви?"Бялото саламурено. Като изключим чедъра, останалите са ми блудкави, а мухлясалите не мога да ги трая.
отговор Сигнализирай
3
глупости
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Когато имало мехово сирини на прабългарите и агурт е нямало помен от Швейцария.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
верно е, така маслото се топи и достига по-лесно до вкусовите и обонятелни рецептори. ммммм
отговор Сигнализирай
Новини