IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Зехтинът намалява риска от сърдечносъдови заболявания?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
4, добре че ни светна. То и от олио до олио има огромна разлика. Не си открил топлата вода.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
От зехтин до зехтин има огромна разлика. Дали е студено пресован, или извлечен по химически начин и накрая видът помаче, правен от костилките на маслините. И вкусът му е гранясал.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Ало, разбирачите отдолу, някой манджи просто са създадени да бъдат готвени със зехтин. Събудете се малко.
отговор Сигнализирай
2
ь
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 8
българите харесваме повече вкуса на слънчогледовото олио, а зехтин ползваме за някои салати. Имам предвид обикновенните хора, които предпочитат традиционната българска кухня, а не тези, които не знаят на кой свят се намират и се люшкат между всякакви кулинарни странности.
отговор Сигнализирай
1
рикляма
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 8
Слънчогледовото също има този витамин и е ПО-ЗДРАВОСЛОВНО , защото не е толкова наситена мазнина.
отговор Сигнализирай
Новини