IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Кои са едни от най-добрите мазнини за готвене и техните ползи?


Обратно в новината

Коментари Коментари

7
Изгърбич Задвратян
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
До Анонимен6след определена възраст ти е все едно дали е вържин или не е. важното е да върже.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
В зехтина дето го купувате в магазините няма нищо вържин.
отговор Сигнализирай
5
Изгърбич Задвратян
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
и без мазно, пак става ;)
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Така и така пърженото не е от най-полезните храни, защо допълнително да му се променя вкуса със шантави мазнини за да е уж по-невредно.Пържи си в двойнорафинирано олийце, а който обича в мас и се наслаждавай истински на храната. Това, че било по-полезно не означава вкусно.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Отново измишльотини, Екстра върджин като мине през тигана си става най-обикновен зехтин, а кокосовото масло отдавна е отречено като канцерогенно и вредно.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
ДО 1. Това не се отнася за простолюдието а за баровците! Зехтина е скъп също и тиквеното масло! Така че маай мас и пръжки ако имаш че и това стана дефицит!
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
А ОТДЕК ПАРИ ЗА ЗЕХТИН?
отговор Сигнализирай