IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Риба, две чинии спагети... сметка от 430 евро в Рим


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

56
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
Това вече е честа доста зачестила се практика!Другият "номер" който се прилага много често е, когато ви донесът УЖ "подарък за сметка на заведението". Не приемайте в никакъв случай каквото и да ви донесът!!!!!!!, защото 100% ще се окаже, че ще трябва да го платите!!!!!!!!
отговор Сигнализирай
55
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 5
Италианците са си тарикати открай време. За мешената скара ,, grigliata mista" не знам какво е имало да е най-скъпа 315 евро за 2 порции,ама за бакшиша нямат оправдание.Може клиентът да не е доволен от обслужването и да не иска и 1 евро да остави бакшиш. Дори е трябвало така да кажат на сервитьора,че се чувстват измамени за грамажа и искат да дадат и за бакшиш. Смятах да посетя Флоренция,ама май и там било така много скъпо по ресторантите им.. 500 евро е глобата,ако се яде на открито сандвич.
отговор Сигнализирай
54
Мениджър
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 17
Един трик и от мен: Когато хапвате в ресторант там или в Испания, изяждате си блюдото на 2/3 и викате сервитьора и казвате, че не ви е по вкуса. Той пита да си изберете нещо друго, избирате си и го изяждате. После в сметката не фигурира полуизяденото. Тествано е много пъти и работи. И без тва бачкат на 1000 процента наценка тия мушенници, българите сме дяволи ей
отговор Сигнализирай
53
Вальо Бореца
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 19
Абе и на мен кат ми дойдат чужденци, хеле пък от западна Европа съм казал на серитийорките че ги дерем по 2. Ако в менюто го пише в левове ги стрижа в евра или в долари, Кот си носят. Лекувам ги по норматив богатите европейчета. И без тва едва ли ще се върнат другото лято в Созопол, не разчитаме на постоянна клиянтела
отговор Сигнализирай
52
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 18
Жабарите са много по зле от нас. Дребни тарикати на всяка крачка. България е класи над тях в храната и обслужването.
отговор Сигнализирай
51
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 3
И тука всяко заведение почти предлага риба на 100гр. Ако не го пише в менюто вече е нарушение, но ако го пише...Схеми на всякъде има, не само в България.
отговор Сигнализирай
50
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 3
"grigliata mista" - смесена скара два пъти. Което ще рече, че е имало и кралски скариди. Тук са 44лв/кг. Няма какво да се учудвате. В Пампорово един обяд за двама ни струваше 100 лв.
отговор Сигнализирай
49
Кътю
преди 5 години
Харесвам 13 Не харесвам 19
На езерото Комо над Милано един жабар се опита да ми иска 40 евра за 2 гадни тънки пици и 2 малки бири. Извадих му 10 евра от джоба на стотинки и с ръкомахане и на висок тон му обясних, че нямам повече пари и мога да му повърна храната на плочките пред заведението да си я земе обратно. Оня ни изпрати опулен да си ходим, намалих си сметката с 300 процента. Земат ни за балъци, тука за 40 евра у Стара Загора ша ми направят масата таралеж
отговор Сигнализирай
48
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 7
А колко е cфирката на Виа Булгария в Рим?
отговор Сигнализирай
47
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 7
Пицата Маргарита е само 7 евро. Ако са си купили само по една пица, нямаше да им приседне. Но нали трябва да се поръча много, от което после се изяжда малко.
отговор Сигнализирай
Новини