IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

С кои полезни мазнини да готвите по-често


Обратно в новината

Коментари Коментари

10
zlobarq
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
За салати само зехтин, но за готвене... няма по полезно от свинската мас.
отговор Сигнализирай
9
Да
преди 4 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Навремето баба ми готвеше с шарлан! И аз го ползвам, по-добро е от зехтина, гаранция!
отговор Сигнализирай
8
АнонимеН
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ, ЧЕ СА ПО ПОЛЕЗНИ ОСОБЕНО КОКОСОВОТО МАСЛО НО И ЦЕНАТА ИМ Е ДВОЙНА И ТРОЙНА
отговор Сигнализирай
7
До 7:
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Охххх, само през последните 5 (ПЕТ) години имаме пълна промяна в мнението на лекарите и специалистите. Говоря за американските.Преди 7 години пишеха сериозно, че всички животински мазнини са изключително вредни, а препоръчваха използването само на растителни мазнини, като даже съветваха ежедневно да се консумира "магическото" кокосово масло.Докато ... миналата година писаха, че кокосовото масло е жива отрова, дори екстра, екстра вържин. Просто не знам какво е верно и какво не.
отговор Сигнализирай
6
Запомнете
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Ако искате да сте здрави, забравете всички ядкови мазнини.Яжте само мазнини които са с преобладаващо омега 3, всичко останало бие тежко по вашето здраве.За готвене използвайте приоритетно животинските.Съвета е съвсем добронамерен,който наистина иска да е здрав, да прочете повече.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Пък вие си гответе с екстра върджин :D
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Всяко едно студено пресовано олио (не рафинирано) след термична обработка се превръща в транс мазнини! Единствените мазнини които не се отделят от човешкото тяло!
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 5
Предпочитам стандартно слънчогледово олио,за салата може да се използва и олио от орехови ядки,защото е полезно,зехтина вони на *** и разваля вкуса на ястията!Идва ми да ги замеря с бутилката,когато ми сервират миризливия,га.ден,отвратителен зехтин!
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 4
Предпочитам стандартно олио,за салата може да се използва и олио от орехови ядки,защото е полезно,зехтина вони на *** и разваля вкуса на ястията!Идва ми да ги замеря с бутилката когато ми сервират миризливия,га.ден зехтин!
отговор Сигнализирай
1
Не е верно
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Точно за зехтина съм чел, че е идеален за салати но е абсолютно вреден за готвене.
отговор Сигнализирай