IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Остров Лефкада – достъпната екзотика


Обратно в новината

Коментари Коментари

17
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
Стига си се по мост
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
И аз съм си го харесал.Още тази година исках да го посетя, но вятърът ме отвя другаде! Може би догодина....
отговор Сигнализирай
15
До 14
преди 12 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Това може да е някоя нова технология :} Като посетя,тогава ще споделя дали е било вкусно...Много ми е чудно какво се е случило с пицариите и хлебарниците след като са ги хванали?
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Поздравления за избора! Лефкада е страхотно място!
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 7 Не харесвам 4
До 13 Не е само на 1 място познавам и българи и румънци работещи къде ли не в ресторанти и пицарии ,принципа навсякъде е един и същ ,от най евтините продукти да се готви всичко . В Неапол хванаха пицарии и хлебарници ГОТВИЛИ ХЛЯБ И ПИЦИ НА ФУРНА СЪС СТАРИ КОВЧЕЗИ ,тук вадят трупа след 20 години от гробовете и ги слагат във специални костници ,а със вече използваните ковчези ГОТВИМ ЗА ТУРИСТИТЕ ,трябва да е било страшно вкусно пица с лек мирис на труп .
отговор Сигнализирай
12
До 10
преди 12 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Ти говориш за 1 обект,аз ти приказвам за 90 % от туризма в Бг....имам приятели,които работят в Италия по ресторанти и барове и при тях не е такава ситуацията.Аз лично не съм бил в Италия,но съм бил в други държави (пример-това лято на о.Санторини) и да,беше ми доста вкусно (макар и евентуално с ниско качествени продукти).Заготовки и престояли храни в хладилника и тук го има,алкохола не се знае къде е правен,прелива се от стъклени бутилки,млечни продукти без грам мляко,месо с неизвестен произход
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 4 Не харесвам 9
Стига се по тунел под морето, а не по мост!
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 9 Не харесвам 23
БЪЛГАРИТЕ ,УМНИТЕ МИ ,ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА СИ ИМАТЕ РАБОТА С ГРЪЦКАТА ПОЛИЦИЯ ,ДОРИ АКО СА ВИ БЛЪСНАЛИИ ВИЕ НЯМАТЕ ВИНА ,ЩЕ ЛЕЖИТЕ 20 ГОДИНИ В ГРЪЦКИ ЗАТВОР ЗА ДА СИ ПОЧИНИТЕ .А И ЗАПОМНЕТЕ ЧУЖДЕНЕЦА Е ВИНАГИ ВИНОВЕН .ГРЪЦКИТЕ ЧЕНГЕТА ДИРЕКТНО СВАЛЯТ НОМЕРАТА ОТ КОЛАТА И НАЙ МАЛКОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ ОТ ТАМ .А КАК НИ МРАЗЯТ НЕ Е ИСТИНА ,НИКОГА В ГЪРЦИЯ ,ПО ДОБРЕ СТУДЕНИ КАРТОФИ И ТОПЛА БИРА В БЪЛГАРИЯ НА МОРЕТО.
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 9 Не харесвам 5
До 7 Ела да поработиш в италиански ресторант в Италия И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГОВОРИШ КОЛКО Е ХУБАВА ХРАНАТА В ЗАП ЕВРОПА Зехтина на масите е по 1 евро за литър ,налива се от метални бидони по 10 литра в стъклени бутилки .Виното в кани е от 1 евро за литър ,пристига в бидони по 20 литра .Спагетите се готвят предварително и до 2-3 дни ,и после в хладилника .Като ги поръча клиента се слагат във вряла вода за 2-3 минути и само соса се прави в момента .Кашкавала /грана/ е от отпадъците му .
отговор Сигнализирай
8
лефкада
преди 12 години
Харесвам 22 Не харесвам 4
острова е страхотен и се предлагат чудесни оферти... наскоро си взех за 310 лв. пакет 3 нощувки, път и разходка с круиз. за сравнение, тези пари ги изхарчих за 2 дена на в слънчев бряг началото на август, без разходка с круиз естествено. защо да посещавам родното черноморие?
отговор Сигнализирай