IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Риба с колаген. Яж, за да бъдеш красив


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

13
collagen.club
преди 10 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
При всички случаи трябва да се пие и колаген като хранителна добавка, задължително с витамин C. Най-ценният е от кожа на риба и е производство на полската компания Inventia collagen.club/Освен това единствен в света е жив колаген, с жива тройна верига, а не хидролизат, с накъсана структура и само той се усвоява 95% от организма
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Колаген! Дайте колаген!
отговор Сигнализирай
11
Наздраве!
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Освен аминокиселини, след действието на протеолитичните ферменти, в организма ни с храната попадат и ние усвояваме и по-големи фрагменти - пептиди. Съвет от чичо доктор - хапвайте си месца с повече колаген - джоланчета, ***, желирани риби, език, силни бульони. Вкусно и полезно. В някои заведения в района на "Граф Игнатиев", "Шишман" (преди много години!) любимо мезе за ценители са били .. волски жили, разварени така, че приличали на локум. Спирам!
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
скоро очаквайте и риба с уран и стронций - за бързо отслабване
отговор Сигнализирай
9
ох, вкусно !
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Хайде, спрете, много вкусно стана и замириса на скаричка....Я сипете и по едно винце - нали е Трифон Зарезан....
отговор Сигнализирай
8
Мечо Пух
преди 13 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
Няма вратни пържоли, няма котлетни пържоли.Ако искате да сте красиви и ставите Ви да са на ред яжте от време на време свински крачета. Това е колагенът на колагените.(А пък всъщност и от нищо не се отказвайте)
отговор Сигнализирай
7
Аз
преди 13 години
Харесвам 14 Не харесвам 2
А може ли пържола с червено вино?
отговор Сигнализирай
6
Лачач
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Врочем 4 е прав. Въпросния колаген от вратната пържола (ох обичам!), все пак ще трябва първо да се разгради в нас и после да се синтезира там където трябва по тялото ни. От кулинарната технология - при печене трябва да се има предвид, че чистото месце се изпича и на 60 гр. , докато на колагена в съединителната тъкан и трябва поне 30 гр.С повече.Ха наздраве, с червено вино е добре.
отговор Сигнализирай
5
Лапач
преди 13 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Ей затова яжте свински вратни пържоли, а не котлетни. Не става дума за любимото ми "беличко", а за това, че има повече съединителни тъкани (колаген демек).
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 32 Не харесвам 0
Какво е колагена? Последователност от аминокиселини - белтък. Каквото и да хапнем с белтъчен произход, то на първо място се разгражда на прости мономери - аминокиселини. И в крайна сметка какво имаме? Имаме строителни блокове, от които е бил направен колагена, но не и колаген. Ако тялото има проблем със синтеза на колаген, ако щеш плувай в колаген, това няма да те спаси.Така че това си остава търговски трик за неинформираните!
отговор Сигнализирай
Новини