IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Храните, които да не държим в хладилника


Обратно в новината

Коментари Коментари

14
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
А хладилника къде да го държим, моя е в банята, която е пък е у съседа, но той е на двора. Това добре ли е?
отговор Сигнализирай
13
Мишо
преди 8 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
От статията разбирам, че мястото на хляба е в дървена кутия..... сложена в хладилника :)
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Чесъна извън хладилника прораства за 10-15 дни.В хладилника стои с месеци и му няма НИЩО.Що за дивотии пишете.........?!А хляба защо да го държиш повече от 2-3 дни?Да не би да купуваш веднъж в месеца хляб??Вие буквално не сте добре с главата.
отговор Сигнализирай
11
Диана
преди 8 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Ядосвам се много като чета подобни глупости. Баш пък тези храни, като хляб, чесън, домати поставени в закопчани или засукани полиетиленови торбички имат многодневна трайност. А пък чесън, плътно обвит с полиетилен може да се запази свеж с месеци.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
А при 40 градуса жега, кое е това сухо и хладно място ? Изключваме мАзата на село
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 11
Хляб в хладилник, как пък не. Случва ми се рядко да сложа хляба във фризера, когато няма да ме има известно време, но толкова.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 5
Не използваш тостер? Що за глупост, ей богу?! Нямате ли смесен магазин от който да си купиш тостер? Или качи рейса и *** до града. Там вероятно ще намериш: )
отговор Сигнализирай
7
...
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 21
Хляб в хладилника - що за глупост!? Или сам си правя малки хлебчета, които да изядем за 2-3 дни макс или си купувам такива от някоя пекарна (а такива в София вече има много) и винаги ям пресен и хубав хляб. Защо ми е да държа хляб в хладилника, та после в тостера...
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 46 Не харесвам 3
Когато навън температурите стигат 36-40 градуса хладни места има само в мазетата по селата. Хората живеещи по градовете си държат хляба в хладилника и той става за ядене за седмица, че и повече. Както казва колегата от хладилника в тостера. Някой пак е преписвал чужди статии, чийто таргет група са хора от средната класа в чужбина, които живеят в къщи в преградията, имат градина с двор, мазе и таванско помещение, паркиран хибрид на ливадата и доход 50K+ на година.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 10
My realy dream my wife's mother in to fregadere
отговор Сигнализирай
Новини