IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

5 храни, които никога не трябва да миете преди готвене


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

33
П.Петров
преди 6 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
До анонимна 33Не е кал по яйцата и шоколад не е!А месото така или иначе си има вода, а в каймата дори умишлено се добавя вода, за да станат по сочни (кюфтетата и кебапчетата специално).Отделно месото в магазините е "окрехкотено" с инжектирани консерванти, оцветители и алкохоли и едно изкизване от тях не вреди!Гъбите пък много видове се гледат върху обогатена с животински тор основа, как да не ги измиеш?Мише,в наш'то село доматите не ги ядем с колците,нито картофите с листата! При вас как е?
отговор Сигнализирай
32
Готин
преди 6 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Хехехеее, само си представете: чистиш скумрия от вътрешностите и след това не я миеш , пфффф , само *** може да напише подабно нещо!!
отговор Сигнализирай
31
До 34
преди 6 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Мишето е нещо май роднина на шефа на сайта инак до сега за толкова написани глупости трябваще одавна да са я освободили.
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
До Chef Cordon BleuТяа Мишето току се подаде отнякъде и изпльоска някоя ниско - мозъчно - бюджетна статийка.
отговор Сигнализирай
29
анонимна
преди 6 години
Харесвам 22 Не харесвам 2
А яйцата, много често кални и с полепнали пера, защо да не ги мием? Нали като ги счупим, калта може да попадне вътре?
отговор Сигнализирай
28
чарли
преди 6 години
Харесвам 31 Не харесвам 1
А ръцете може ли да си измиваме от време на време ?
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 14 Не харесвам 2
До до 31Нали го печеш (вариш) после, какъв е проблема ти с 10 г вода в повече?
отговор Сигнализирай
26
Chef Cordon Bleu
преди 6 години
Харесвам 48 Не харесвам 1
Само да подшушна на писалия статията - Мишето, която явно никога не е готвила не е наясно, че месото го мием не за да отмием бактериите / което е идиотска мисъл сама по себе си/, а просто за да отмием космарлаците, съсиреците и всички други гадости които евентуално са полепнали по него. Мише! А пък рибата обикновено като и кормиш вътрешностите и я поизмиваш инак става голямо мазало... мда Онова което наистина не се мие и го знам от всеки готвач е гъбите. Всеки мие гъби и така им загубва вкуса..
отговор Сигнализирай
25
Един
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
Сиренето! Сиренето също не се мие.
отговор Сигнализирай
24
до 31
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 13
защо да са глупости? правилно ви го казват ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ВКАРВА ВОДА. ЗАЩОТО ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО Е ВКАРАНА. от килограм месо плащаме поне 100 гр. вода.
отговор Сигнализирай
Новини