А знаете ли, че оловната смрад в бензина е забранена в Калифорния още 1977-78г, после и у нас към края на 90те. Сега на колонките пише колко спирт-към8-9% и др химии има за да няма детонации. И изобщо какво ни вълнува какво продават в федерацията която е разкопала всичко и продава суровини на половин свят, там даже има стотици реактори и сигурно стотици гробища за ядрени отпадъци
отговорСигнализирай
16
Анонимен преди 3 години
10
Така, че сядате с вашите подове и зеленчуци, уточнявате, кой от къде е и къде и как е расъл и чак тогава, при идеални условия ги консумирате.
отговорСигнализирай
15
mgs преди 3 години
00
До GogНе се съмнявам, че плодовете и зеленчуците, абсорбират веществата (вредни или не) от околната среда, но това с оловото ми дойде в повече. Но масово замърсяване с олово вече няма от 30-40 години, разбира се, градините около добивните комбинати и други мастодонти на соц. реализма, произвеждат по-добрите продукти - тежат си на мястото
отговорСигнализирай
Мда, случайна статийка, където да разберем, че не трябва да купуваме домашни стоки, купени "на пътя" и да ги ядем, а специално проверени краставици от Йордания. Да, добре, както казва Меди.
отговорСигнализирай
10
Пурко преди 3 години
120
Това е 50 годишна новина.Намерили какво да пишат мисирките.
отговорСигнализирай
9
Тейко ти.. преди 3 години
103
До ВуйчоТи тейковото си яж нашенското като например краставици от 3.50лв. нагоре и т.н. , а пък язе че ядем било турско испанско та и занзибарско стига да ми е по джоба с тази разлика че ти ще я ядеш яко солена а аз ще си слагам солчица колкото ми требе.
отговорСигнализирай
8
Анонимен преди 3 години
93
Когато ядете ябълки от Чернобил, заравяйте огризките по-надълбоко.
отговорСигнализирай
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години