В Деня на театъра: зодиите, родени за актьори

Ето кои са те
27 мар 2024 15:25, Ивета Иванова
2
В Деня на театъра: зодиите, родени за актьори
Снимка: iStock/EvgeniyShkolenko

Някои зодии имат актьорски заложби от малки. Те имитират хората около себе си, обичат изкуството, могат да са драматични, винаги се занимават с нещо, артистични са, подвижни, готови за приключения, искат фокусът да е върху тях. Вижте кои са родени за актьори, според "Times of India".

Лъв

Лъвовете са родени лидери и много ексцентрични, артистични. Те са харизматични, уверени, чаровни - знаят как да печелят симпатии, да бъдат забелязани. Освен това, обожават да са център на внимание, да са под светлините на прожекторите, така че им отива да са актьори. Искат главната роля, трябва да изпъкнат. Те са общителни, експресивни, показват емоциите си, страстни са, влагат цялата си душа в изкуството си. Това много им помага. Борят се, не се предават лесно, държат на страстта си, това им помага да омайват на сцената и екрана, да сияят.

Телец

Те са дисциплинирани хора, последователни, старателни, стабилни. Може да разчитате на тях - ще научат репликите, ще влязат в образ, ще се постараят. Хубавото е, че бързо се адаптират, могат да влизат в различни роли и да покажат различни свои версии. Обичат изкуството и затова дават всичко за него, влагат сърцето си в ролята. Показват най-разнообразни характери, чувства, емоции. Бързо схващат, отлични комуникатори са, социални са и им харесва да работят в екип. Наслаждават се на времето си на сцената.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Ако щете - вярвайте
Хитове в прическите за пролетта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари