Хитови идеи за бургундски маникюр

Тази разновидност на червеното завладя есента
11 окт 2024 15:00, Ивета Иванова
3
Хитови идеи за бургундски маникюр
Снимка: iStock/Almaje

Есента вече от няколко седмици е тук, а с нея дойдоха и нови тенденции при маникюра. Стана ясно, че през по-хладния сезон един определен цвят завладява света ни - бургундското червено. Става дума за една много интересна смесица между тъмночервено и лилаво, нюанс, подобен на този на червеното вино. Този цвят винаги се свързва с есента - когато навън има много нападали листа в подобен цвят и когато преминаваме към пийването на сгряващи напитки, именно като червеното вино или греяното малиново/боровинково/къпиново вино. Така че - не е изненада, че този цвят завладява и маникюрите.

Ето няколко идеи за интересен маникюр в бургундско червено, според "Pop Sugar".

Класически бургундски маникюр
За любителите на класиката и изчистените дизайни, това е най-добрият вариант. А и се постига най-лесно. Просто намирате лак в бургундско червено и се лакирате с него. Цветът е достатъчно интересен, загадъчен и изпъкващ, няма нужда от излишни украшения и детайли. А и така сте много елегантни и стилни. С него се отличавате.
 
С леопардов принт
Едва ли има изненадани. Още в края на лятото стана ясно, че животинските принтове се завръщат при дрехи, аксесоари, обувки, маникюри и сега са голям хит. Комбинирайте бургундските нокти с леопардов принт. Може единият нокът да е с леопардов принт, а другите да са в бургундско червено. Може пък и всичките нокти да са в бургундско, а на върха им да изрисувате леопардов принт.

Със звезди
Звездите често се свързват повече с летните маникюри - заради ясното вечерно небе тогава, звездопадът и морските звезди. Но през тази есен те остават много популярен елемент. И са идеално допълнение към маникюра. Лакирайте ноктите в бургундско и на всеки нокът нарисувайте звезда. Може звездите да са в бяло, в бледожълто, в златисто, в наситено жълто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Звезди
Тейлър Суифт задава тренд: изкуствени лунички по лицето
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Anonimna преди 30 минути
Подходящ е за бъркане на джибри този боргундски маникюр
1
0
 
1
 
! Отговори
бургундец преди 2 часа
Тоя цвят маникюр се носи само 5 дена, когато дойдат гости от "Червен бряг" !