Скандалът все следва тези зодии

Вижте кои са те
4 окт 2024 16:08, Ивета Иванова
4
Скандалът все следва тези зодии
Снимка: iStock/nicoletaionescu

За тези зодии се смята, че са големи скандалжии. Те спорят за всичко, вечно са несъгласни с някого, все има за какво да се скарат и защо да недоволстват. При тях не цари мир и хармония, трудно се съгласяват с някого и им допада да вдигат скандали. Забъркват се в драматични ситуации и са център на внимание. Ето кои са, според "Times Of India".

Лъв
 
Царете на зодиака няма как да не попаднат в този списък. Те вечно търсят светлините на прожекторите, все искат да са център на внимание и всички да говорят за тях. Много са драматични по природа, преувеличават и разиграват театър. Винаги се оказват в драматични ситуации, около тях все има някакъв скандал или нещо ексцентрично. Лесно попадат в спорове или навлизат в конфликт, просто защото постоянно са някъде, на публични места и обичат да бъдат забелязвани, хората да ги виждат и чуват.

Скорпион
 
Те са по-скоро интроверти и потайни, но това не им пречи все да са замесени в разни скандали. Скорпионите са познати с това, че са напрегнати, емоционални, отмъстителни, все крият нещо и не споделят. Това води до напрежение, конфликти и драматични ситуации. Изненадват всички с шокиращи разкрития, стратези са и перфектно знаят кога и какво да кажат, за да предизвикат скандал и да стане драма. Разкриват тайни, въвличат се в опасни ситуации и така всичко води до неочаквани спорове, драматични ситуации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Тенденции при прическите за есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Козарчето Салил преди 1 час
Моме що си надула бузките ? :D
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Вярно е Близнаците са с 2 лица