Станка, Тервел, Пламен и Мариан отидоха на финал

Петима отиват на последните елиминации във VIP Brother
Обновена: 8 ное 2013 14:45 | 7 ное 2013 08:55, Александър Попов
22
Станка, Тервел, Пламен и Мариан отидоха на финал
Мариан е сред фаворитите за първото място. Снимка: Булфото

Последните номинации във VIP Brother протекоха по необичаен начин, след като съквартирантите трябваше да посочват кои според тях са фаворитите да спечелят риалитито. Финалът ще бъде на 16 ноември, като сигурните, които ще се борят за първото място, са Станка Златева, Тервел Пулев, Пламен и Мариан.

Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Мира Радева, Лияна и Стойко Сакалиев пък ще трябва да се борят за зрителския вот до понеделник с надеждата да се присъединят към останалите финалисти.

В нетрадиционните номинации участниците имаха право да се самопредлагат, като това сториха Тервел Пулев и Пламен. Боксьорът номинира себе си и Станка с мотива, че са тръгнали от пълна немотия и са постигнали много. И се отличават с качества като доблест, доброта и честност.

Дразнителят на известните - Пламен, пък не смята, че VIP Brother е шоу, в което трябва да печели човек, който е модел на подражание. Освен собствената си номинация той добави и Мариан, който го забавлявал.

Двете враждуващи жени в Къщата - Ваня и Мира, съвсем естествено подкрепиха хора от своите лагери. Ваня гласува за Станка, която според нея говори с еднаква лекота както за медалите си, така и ракията на майка си. Вторият й избор бе Тервел, който обичал страната си безкрайно много, чете Библията, бил силен на ринга, но любящ и нежен баща.

Мира пък даде точки за Пламен и Мариан, като ги посочи за достойни модели за подражание.

В традиционната номинационна игра спечели отборът на Ваня Червенкова, която ще бъде глава на Къщата, но с това приключват дивидентите й.

Броени дни след края на VIP Brother пък ще стартира новото издание на BIG Brother ALL Stars. Новите съквартиранти ще влязат в шоуто на 18 ноември и ще бъдат посрещнати от Русата и Черната Златка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стойко Сакалиев !!
17
11
 
0
 
! Отговори
1111 преди 10 години
До АнонименГоляма злоба. Те прославиха България, а ти неблагодарник какво си направил за родината си. Простотията ти само голяма.
16
4
 
14
 
! Отговори
boy преди 10 години
Големи ВИП-ове са вътре. От *** към по-***, само Пламен се откроява от стадото там. Дано той спечели напук на останалите смотльовци ))
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от няколко вечери гледам вип брадър и после сънувам кошмари защо не предупреждават че предаването не е за хора със слаби сърцаква е тая телевизия ,кво е това чудо
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
някой въобще гледалиги тези простотийййййййййййй
13
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГАДНИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ВИПОВЕ не понасят Пламен защото той не е *звезда* /българска /наште випчета така както мачкат Пламен така мачкат и всички останали обикновенни хораВИЖДАТЕ ЛИ РАЗДЕЛЕНИЕТО --НИЕ СМЕ ВИП ,А ПЛАМЕН НЕ Е НИКЪКЪВ
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
направо ми се повръща от възхвалите за Тервел/който бърка в гащичите на Лианчето / и Станка *** ----и какво като имат медали ---това не означава че са ДОБРИ хора ние като нямаме медали по-лоши хора ли сме от тях аман от измислени герой -- боже ,тъпотия та тия двамата са големи олигофрениИ НЕ РАЗБРАХ ПАК --ТОЗИ ОТ КЪЩАТА КОЙТО ИМА НАЙ-МНОГО МЕДАЛИ ТОЙ ЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ?
11
1
 
7
 
! Отговори
magi преди 10 години
NE ZNAM DO KOGA TEZI BOKLUCI-ZLATKI 6TE DRAZNIAT HORATA PO TV S PROSTOTIA I POSREDSTVENOST-MAHNETE GI NAI-POSLE OT VSI4KI PREDAVANIA !!!
10
1
 
19
 
! Отговори
ГГ преди 10 години
Този сезон не може да се нарече провал, той е своеобразен връх на тъпотията и простотията, а създателите му са толкова некадърни, че просто да се чуди човек.
9
17
 
17
 
! Отговори
губещата Мира преди 10 години
За мен най-губещия играч е Мира Янева.Докато не влезе в тая игра можеше да мине за интелигентна и умна .Вече не.Тя е егоист,манипулативна,скъперник,използвач,лековата и жалка завистница.Плюенето и срещу Станка,която е класи над нея и като човек и като направил нещо за България спортист показва дребнавото човече,пънещо се да се сочи с пръст "и аз,и аз"
8
7
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Много умело се манипулира със зрителите .Но и аз да вземах заплатата на Кънчев щех да го правя.Колко е платил въпросният предендент не ме интерисува. Срам за продуцентите и за всички нас щом за победители избираме неграмотни фукльовци.Нали е милионер какво прави там?
7
14
 
4
 
! Отговори
ленко преди 10 години
Браво на" ВБ"/кои са виповете освен Станка и Тервел?/,че неграмотните и невъзпитаните в Б-я печелят.
6
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая злобна *** ваня да се маха че ми се повръща а тоя *** шамара ми се ще да му се изпикая върху мутрата
5
29
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПЛАМЕН Е НАЙ-ГОТИНИЯ, ВЪПРЕКИ НАПЪНИТЕ НА ББ И КЪНЧЕВ ДА ГО ОЧЕРНЯТ НЕПРЕКЪСНАТО. ПЛАМЕН ПОБЕДИТЕЛ!!!
4
2
 
48
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Какъв ВИП персона е черната Златка като в миналия сезон счупи ***, като не знаеше че Лондон е столица на Великобритания, а Париж на Франция!!! А пък столицата на Сърбия според нея е Босна, а на Румъния - Белгия! Тая е не само тъпо парче, но и такъв ***, че изобщо не се засрами ами продължи да се лензи през цялото предаване! Отврат и като визия и като държание, да не говорим за нулевата й обща култура! Колкото и *** да е човек, дори 1 ден да не е стъпвал в училище не може да не знае с
3
12
 
55
 
! Отговори
--- преди 10 години
Аз съм за Мариан.Повече такива хора ни трябват.Много възпитан и готин мъж.
2
32
 
35
 
! Отговори
Натали преди 10 години
Станка Златева победител!
1
4
 
42
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Всички са...победители в този...брадър.Най...големите победители сме...ние зрителите,защото...победихме скуката и се...посмяхме на воля на...тъпите човешки същества,участвали вътре в това...шоу,за пари.