Цецо Шестака лъже!

Р. Петков отрича за унищожени СРС-та от срещата му Галеви
Обновена: 19 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 14:02,
631
Цецо Шестака лъже!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков обвини вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на Митниците Ваньо Танов в груба лъжа, която трябвало да получи своя институционален отговор.

Петков категорично отхвърли обвиненията, че срещата му с Братя Галеви е била за разпределянe на територии на наркопазара. Той отхвърли и твърденията на МВР шефа, че данните от СРС-тата от срещата му с дупнишките бизнесмени са били унищожени веднага след нея.

„По мое време в МВР специални разузнавателни средства от какъвто и да било характер не са били унищожавани, без това да е било заявявано по съответния законов ред“, категоричен е Петков.

„Ще се посъветвам в следващите дни с адвокати и ще използвам всяка възможност, за да съдя тези клеветници", добави той.  

Депутатът поиска вътрешният министър да извади заявката за ползването на специални разузнавателни средства, поводът за нея, както и документи за това как са били анализирани и ползвани от съответните служби- заявители данните, получени чрез тези тайни средства.

Бившият вътрешен министър Петков посочи, че в момента се лъже съвсем откровено за работата на МВР от минали периоди. По думите му "Октоподът" витае някъде около „човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.

„Ще се постарая следващата седмица да посъбера малко материали за провеждани нерегламентирани срещи от високопоставени служители на МВР, които по-късно съм освобождавал от работа, с хора от контингента", каза Петков.

Още по темата

Той добави, че срещата му на басейн "Спартак" е била регламентирана. Петков беше категоричен, че по време на нея не са водени разговори за разпределение на територии и за снемане на напрежение.

Веднага след изказването на Румен Петков пред журналистите Волен Сидеров заяви, че ще поиска създаване на временна анкетна комисия, която да разследва връзките на Петков с мафията.

Сидеров добави, че настоява главният прокурор да поиска имунитета му.

„Това, че някой не си е пил хапчетата – аз да си давам имунитета", коментира Петков, но допълни, че няма проблем да се откаже от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
451
3
 
3
 
! Отговори
pfff преди 13 години
аз жена нямам ... имам само *** заключена в мазето :)))) ***
450
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако те разбера кой си аз теб ще те насиля ***
449
4
 
1
 
! Отговори
ооо преди 13 години
искаш ли жена ти да е следващата
448
2
 
2
 
! Отговори
Пфф преди 13 години
тва за ооо имам предвид
447
1
 
4
 
! Отговори
Пффф преди 13 години
и аз направих същото - с *** :)))) ***
446
8
 
0
 
! Отговори
ooo преди 13 години
снощи изнасилих една, която все ми правеше мръсно и сечено, чуствам се доволен сега!
445
2
 
6
 
! Отговори
к.стратиев преди 13 години
Какво Ви е виновен Царя,че когато дойде цялото политичческо пространство беше минирано от Костов,Луканов и Доган.Та той и да си е взел имотите,негови са.А всичката тая пасмина от СДС и БСП ,а сега и ГЕРБ крадът от бедните и станаха по-богати от който и да е било западен политик.Или се забрави как Елена Костова си говореше на ти с руската мафия,Наденцето как си купи огромен гараж за 5 лева ,как мултимилионерите в БСП са повече от редовите им членове.Промити мозъци антибългарски !!!
444
4
 
8
 
! Отговори
Pfff преди 13 години
Р. Петков е бил на тази среща не за друго, А ЗА ДА СИ КУПИ ХЕРОИН ! :D :D ... и амфети за Сергей
443
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малкият Гошко : Тате, пак ли ще ям само филия с маргарин ?Баща му : Трай, бе Гошко виж чичко ти Цветанов как хубаво говори от телевизора.
442
2
 
7
 
! Отговори
гочката преди 13 години
НДСВ са треньори в кражбите на ГЕРБ начело с мадридския крадец. Това не е никакво величество а поредния потомък на кобургите който окраде България.
441
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Опа Царя и той си е купил писачи
440
3
 
3
 
! Отговори
безнадеждна преди 13 години
Ти си безнадеждна с тия хвалби за крадеца от Мадрид.
439
4
 
5
 
! Отговори
Веселин Радославов Д преди 13 години
Точната истина е,че управлението на Симеон бе успешно,защото се реализираха на практика основни цели на българското общество.Друг е въпроса,че Царя не се окопити срещу долните лъжи и интриги насочени от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ чрез Костов,Сидеров,Доган ,включително Борисов,който бе троянски кон в управлението на НДСВ.Поне едно е ясно.Герб си вкараха не лош автогол с клеветите срещу Царя.Сега ставаа с всеки изминал ден,все по ясно,че Царя пречеше на мафията.Долу червено-синята ***!!!Долу еснафщината
438
1
 
7
 
! Отговори
7 преди 13 години
Не ми е ясно за какво спорите,като от време ОНО се знае,че запалката,или пикаещия във фонтаните - алкохолика Румен Петков е мафиот от червената мафия...
437
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хубавото е, че колкото успяват в борбата срещу престъпниците, толкова и ще успеят в битката срещу образованието и науката.
436
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Народа гледа зомбирано серия... 564.. от сериала "ПУШИЛКИ"! Хляба поскъпва зрелищата поевтиняват! Народа все по одран, а комунистическата олигархия все по-охранена! А мандатчето на поредното комунистическо правителство си върви! МИ ТО ТОВА Е ЦЕЛТА! А всички *** и форумни глутници активирани, да ни внушават "РАЗЛИЧНОСТ" между Запалки, Тановци, Цецовци, Гоцета, Боцета, Алексеевци, Галевци и да ни убеждават за НЕКВИ "ЛЮТИ БИТКИ"и "интриги" между тях))) Пък то накрая- само филм)) От едно место си взимат хонорарите АРТИСТИТЕ! "Династия" пасти да яде! А през ден по чуждия печат по една ПЛАТЕНА статия за УЖ"показване на решителност" АМА НИЩО ДРУГО! Ха-ха-ха!
435
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе хляб няма да има, но поне неколко месеца да ни забавляват па напролет шут в.г.з.
434
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Положителното е, че политиците се хващат гуша за гуша. Дано се задушат взаимно, като в приказките. Щом отсега почнаха, представям си какво ще е по изборно време след няколко месеца. ПС: Внимавайте какво пишете в интернет. Тройната коалиция не прокара закона за следене в интернет, но Цецко успя, нали!
433
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветан Цветанов отива в САЩ за отчет и поставяне на нови задачи Бойко Борисов изведнъж страшно заобича Цветан Цветанов. Публично го залюби, дето се вика. Защо така? Да не би да е впечатлен от изключителната подкрепа на американците за министъра на вътрешните работи? Визитата на Цветанов в САЩ се превръща в рутина в годишен преглед на свършеното и планиране на новите партньорски задачи. Това няма как да се случи, ако преди това не бъде обменена информация. Вицепремиерът отива в САЩ да си разменя инфо с американците, за да не бъде в полезрението на другите служби в София. Във Вашингтон едва ли ще отделят значим ресурс за Цветанов руснаците. Те пък ще му пуснат инфо, което той е пропуснал тук, защото Бойко му забранява да ядосва прекалено руснаците. Работната среща в четвъртък бе камуфлаж, разбира се. Хоризонталният анализ по отделни теми се прави в малки групи. Те се отчитат на своите шефове. Те на Цветанов. Той където трябва. Преди да литне за САЩ, Цветанов ще организира малък блицкриг срещу организираната престъпност, за да спретне още един рейд в тв студиата. Докато го няма, Калин Георгиев ще поддържа огъня с разпоредени предварително акции с нежни имена.
432
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква злоба и ненавист има във всяка дума и жест на Румен Петков?Отвратителен е