BMW Group пуска 12 модела с предно предаване

Ще има за всеки по нещо, обещава един от шефовете на концерна
2 окт 2012 15:37,
9
BMW Group пуска 12 модела с предно предаване
Снимка: BMW

BMW Group възнамерява да разработи и пусне на пазара общо 12 модела на новата платформа с предно предаване, която бе показана на изложението в Париж с концептуалния Active Tourer. Това обяви ръководителят на отдела по продажби и маркетинг в баварския концерн Ян Робертсън.

За първи път новата платформа, носеща името UKL, ще бъде използвана за машини на марката MINI, чието следващи поколения трябва да се появят през 2014 г. По същото време трябва на пазара да излезе и първия модел на BMW с това шаси.

"Основното предимство на UKL е възможността на практика едновременно да се пускат няколко продукта, тъй като работата по тях може да се върши едновременно", обясни Робертсън.

 
"С помощта на бъдещите си модели ние разчитаме да привлечем широк кръг нови клиенти. Като обещаваме, че ще има за всеки по нещо – както за най-младите, така и за най-възрастните водачи”.

Концептът BMW Active Tourer, който дава представа за бъдещите модели на марката, разполага с хибриден агрегат с мощност 190 к.с. В него влизат трицилиндров турбо-двигател с обем 1.5 литра, електромотор и комплект литиево-йонни батерии.

 
От 0 до 100 км/ч тази машина достига за около 8 секунди, като максималната скорост е 200 км/ч.

Още снимки на BMW Active Tourer вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: BMW
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
BM мазо завод преди 11 години
Иде края на света, или на 17 годишни пишлемета, които вместо да сложат зелен "бъркан" и сирена използват автомобилите за дървокосачки. Иде края на бъзика "Топ гиър"(ако имаха тази информация щеше и тази година да има серии) с извадени плочи за тежест от багажника на тази "марка". За съжаление "водачите" на марката с поведението си на пътя се присъединиха към манталитета на FW-Pernik и всички баничарки, карани от провинциалисти с възложени от ръководството неизпълними по време задачи.Край дрифт.
7
0
 
2
 
! Отговори
Pilat преди 11 години
А аз си чакам баничарка от Бентли :)
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
opel ampera 1/1
5
0
 
1
 
! Отговори
530 xdrive преди 11 години
Какво пишете глупости???? Да не би да са спрели 3, 5 или 7ма серии??? Или х5 и х6? КОйто иска задно има бол
4
0
 
5
 
! Отговори
Търгаш преди 11 години
Трябва да се заемат всички възможни търговски ниши.Очаквам скоро да пуснат 20-30 модела авторикши за Индия, както и електрокарчета за Метро.
3
0
 
8
 
! Отговори
fan преди 11 години
фен съм на марката ама напоследък само разочарования за феновете.Модели с предно предаване, 3 цилиндрови двигатечета, намаляване на обема на двигателите.....Утре и баничарки ще почнат да произвеждат.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Края на една легенда. Остава и да го сглобяват в завода на Дачия.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лоша новина за заклетите фенове на марката