Отново въоръжени полицаи щъкат в операция "Наглите 2"*

Арестуваха четирима, барета е простреляна и е в болница
22 дек 2009 06:54,
202
Отново въоръжени полицаи щъкат в операция "Наглите 2"*
Снимка: БГНЕС

Засилено полицейско присъствие има на различни места на територията на София.

В последните часове отново се забелязват тежковъоръжени полицаи, както и автомобили на спецчастите.

"Специализирана полицейска операция "Наглите 2" се провежда на територията на София", потвърди министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Издирват се заподозрени, свързани с групата за отвличания. До момента са задържани четирима души.

МВР издирва мъж с прякор Сапата.

По време на операцията е прострелян барета. Полицаят е в добро състояние, в болница е и няма опасност за живота му.

В момента екип на ВМА извършва операция на дланта на дясната му ръка, която е най-сериозно засегната.

Той бил ранен при претърсване на адрес, където един от заподозрените е оказал съпротива.

В хода на операцията са претърсени 5-6 адреса. Открит е гараж, който е бил използван за задържане на похитените, преди откарването им към основната база.

"От 19-те отвличания в рамките на последните 2,5 години, тази престъпна група е направила 17-18 от тях", съобщи министър Цветанов.

Само преди дни полицията предприе мащабна операция и разби престъпната банда на "Наглите", извършила десетки отвличания в страната.

Прокуратурата обяви, че разполага с данни за над 10 отвличания, извършени от групата.

До момента е установено, че бандата е съпричастна към отвличанията на Махаил Краус, Ангел Бончев и Румен Гунински.

*Информацията е актуална към 9,44 часа
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
RAPONI shte pisha bavno i ne na kirilica za da si namerite opravdanie 4e pak ne ste razbrali :)) 1 tezi da hodqt v zatvora BRAVO i do tyk .2 iskame da se podgonqt i istinskite BOKLYCI v BG (nqma da gi izbroqvam,vseki gi znae) NOOOOOO za tqh BB nqma dype puk i sa my shefove....tova koito ne razbira ili se pravi na oshtipan ...negova si rabota
117
8
 
32
 
! Отговори
до 110 преди 14 години
за съжаление НАЙ-НАГЛИТЕ ще останат незаловени, защото те са колеги на същите тези, провеждащи настоящата PR-акция. Иначе виж и аз сериозно се притеснявам като всичките сили на родната милиция са впрегнати във въпросната акция, кой аджеба ще охранява барбекюто на Доган - може би е поверено на Мургина. Иначе Бойко е много велик ... на приказки обаче
116
8
 
32
 
! Отговори
цивилен -до bai_jord преди 14 години
военно положение не може да се въведе, тъй като не остана армия - тя е на мисии или с фусти!!
115
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
cql den * :)
114
8
 
32
 
! Отговори
до 107 преди 14 години
ти пък откъде си сигурен че са същите тези бандити. Ама в този Мутростан-Чалгистан май наистина е пълно с промити и облъчени мозъци. Иначе е много удобно на някакви селски тарикати да се припишат всичките неразкрити за последните 20 години престъпления. Друг е въпроса, че след Нова година нито един от заловените така наречени Нагли няма да остане на топло, и то не заради корумпираната Съдебна система, а заради липсата на сериозни доказателство. Все пак в Съда се работи с факти.
113
8
 
32
 
! Отговори
buzz преди 14 години
колко са *** тези, които плюят, това са хората, които крадят вашите коли, това са те, които живият на гърба на обществото и това са тези, които като се засечете на някое кръстовище ще слезнат с бухалките ще ви прибият и ще ви счупят колата. Това прости тикви разбрахте ли го ?
112
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
mi teq kato po cql shte razigravat Teatur . Koi shte ohranqva na dogan barbekiyto ????????????????
111
8
 
32
 
! Отговори
Nov преди 14 години
Добре де, аз не мога да разбера всички които мрънкат. Искате ли да са заловили някой тази нощ или не искате! Или каквото и да се направи все ще мрънкате.
110
8
 
32
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Първо сбраха "Наглите"Сега наред са "По-наглите"Да видим дали ще им стигне куража да минат по жълтите павета, Позитано, Раковски 134, Стамболийски и Вранча да съберат "Най-наглите"
109
8
 
32
 
! Отговори
БОМБА преди 14 години
На всички ни е ясно кой стой в дъното на цялата афера от 20 години.
108
8
 
32
 
! Отговори
niki преди 14 години
добре де тоя Хамстера всъщност не е ли побратим на Сергей-Хамстера
107
8
 
32
 
! Отговори
един от народа преди 14 години
кой си ти че ще казваш че "народа"е на страната на бандитите.Същите тези бандити като ми разбиваха колата 5 пъти за да я отраднат под закрилата на полицаите в мой интерес ли го правеха или за да ме изрекетират с 3000 лева.Не можеха да искат 3 000 000 защото нямам но го правеха за 3 хиляди.А колко са умни видяхме всички-колко тъпо се опитват да си осигуряват алиби къде държат ножицата....Не са заловени защото никой не се е опитвал да ги залови.Р. Петков и Миков са организаторите а не разкриватели
106
8
 
32
 
! Отговори
Бравос! преди 14 години
излезе на пазара новата книга на Бойко Борисов и Цанко Цветанов - ВЛАСТТА - НАЧИН ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА. Моля ГЕРБ-фенчетата да напуснат форума и с маршова стъпка да се отправят към площад "Славейков" и всеки да си закупи поне по 2 броя от същата.
105
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ne se habi .Robotite si znaqt tqhnoto i bleqt v hor kato ovce
104
8
 
32
 
! Отговори
Асен преди 14 години
Бойко като беше главен секретар ликвидира конкурентната си група в разпространението на наркотици - хората на Бай Миле. Сега отново продължава да си разчиства лични сметки с приятелите си мутри от преди години
103
8
 
32
 
! Отговори
до 99 преди 14 години
а на мен защо ли ми се струва, че Цецко Цветанов е издал заповед до всички РПУ-та, да се въведе 24-часово дежурство и да има поне по двама малограмотници, които да спамят форумите и да отбиват атаките на народа
102
8
 
32
 
! Отговори
БИВШ ПОЛИЦАЙ преди 14 години
ТИЯ КОЙТО СА НА ВЛАСТ В МОМЕНТА УНИЩОЖАВАТ КОНКУРЕНЦИЯТА ОТ 20 ГОДИНИ.ПОЖАРНИКАР-МУТРА БОДИГАРД-ГЛ.СЕКРЕТАР-КМЕТ НА СОФИЯ-МИН.ПРЕДАТЕЛ.ИПОН 1-ИПОН 2-НИЕ ОТ КАКТО ДОЙДОХМЕ В МВР ТЕ РАЗБРАХА ЧЕ ЩЕ ИМАТ ПРОБЛЕМИ.НИЕ ЗНАЕХМЕ КОЛКО СА ГЛАСУВАЛИ И АКО ТРЯБВАШЕ ЩЯХ МЕ ДА ИЗКАРАМЕ ОЩЕ.СРС-ТО ЛАЗАР-СКЕНЕР КОЕТО ИМАТ И ГО ИЗПОЛЗВАТ Е ЗАБРАНЕНО. ПЪРВАНОВ ЗНАЕ НО СИ ТРАЕ-ОТКУПА НА АНГЕЛ БОНЧЕВ Е ПРЕВЕДЕН ФОНДАЦИЯ РАК НА ГЪРДАТА-ПРЕДСЕДАТЕЛ Е З.ПЪРВАНОВА.НЕ СМЕ ПО *** ОТ ТЯХ ПО СЦЕНАРИЙ-НЯМА ПРАВИЛА ПРИ ТЯХ
101
8
 
32
 
! Отговори
до 93 преди 14 години
а ти задаваш ли си случайно въпроса къде е мястото на Бойко Борисов в този хаос - мутри & полицаи & ДС - не е ли той представител и на трите, и не са ли и трите произведението на БСП. Хубаво е човек като Господ му е дал мозък да го използва, а не само да прави наколенки на властта по форумите. Между другото властта не се променяла никога в България - управлява Държавна Сигурност, макар че вече 20 години в сянка. Генералският кръг "Монтерей" управлява и в момента чрез смешната си марионетка ББ.
100
8
 
32
 
! Отговори
Nov преди 14 години
Браво, Гоше, и аз така мисля.
99
8
 
32
 
! Отговори
Redert преди 14 години
Защо ли ми се струва, че всичко е прах в очите на народа, за да си каже Ей, браво хванаха лошите...