Малкия Маргин е обявен за общодържавно издирване

Адвокатите му не знаели къде е и защо не се яви в съда
13 яну 2010 11:20,
49
Малкия Маргин е обявен за общодържавно издирване
Снимка: Булфото

Николай Маринов – Малкия Маргин, е обявен за общодържавно издирване, след като не се яви на съдебното заседание по делото срещу него и брат му Красимир.

Те, заедно с още няколко души, са подсъдими за участие в организирана престъпна група и за подготовката на убийствата на покойните вече Иван Тодоров – Доктора, и на финансиста Никола Дамянов, както и на ген. Любен Гоцев.

Адвокатите на Николай Маринов заявиха, че не знаят защо клиентът им не се е явил на днешното съдебно заседание и че нямат връзка с него.

Малкия Маргин беше обявен за принудително довеждане след показния разстрел на Боби Цанков.

Оттогава обаче е в неизвестност.

Брат му Красимир Маринов беше задържан и обвинен в подбудителство към убийството на радиоводещия.

Големия Маргин е с най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Заради неявяването на Малкия Маргин Софийският градски съд промени и мярката му за неотклонение от "парична гаранция" в "задържане под стража".

Неявяването на Николай Маринов в съдебната зала го превръща автоматично в беглец от правосъдието, коментира прокурорът по делото Николай Кокинов.

Още по темата
6 яну 2010 08:46
147

До момента няма информация за местонахождението му. Изискана е справка за това дали е напускал страната, като от нея става ясно, че това не се е случило, съобщи Кокинов.

Той не изключи възможността Малкия Маргин да е напуснал страната неофициално.  

Заради неявяването на Николай Маринов делото беше отложено за 3 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
poslednoto izre4enie e naj-vajno.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за да се прекъсне веригата към истинските диригенти с бели якички, нищо чудно и да го ликвидират!Няма несменяеми лейтенанти!С каквато и охрана да се движат в един момент се купува част от нея и човека е отстрелян..и другчервен мафиот идва на неговото място
43
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
Като кажат маргините, разбирай БСП/БКП, като кажатБСП/ БКП разбирай маргините!Силовите структури СИК,ВИС..777,,,Аполои Болкан...ИПОН..са дело на червените велможи и кардиналите от ДС!Червените отряди осъществили и проправили пътя на кредитните милионери от върхушката на партията столетница!
42
0
 
0
 
! Отговори
MAHAM SE преди 14 години
HORA NARODE KAKVO NAPRAVIHTE IZBRAHTE BATE BOIKO ZA KAKVO BE HORA TA TOI NAPRAVI POLICEISKA DARJAVATA NEMOGA DA HODQ SPOKOINO ZA6TO 6TE VI KAJA MOI PRIATEL SLU4AINO MINAL PREZ EDNO MQSTO PO SA6TOTO VREME NQKAKVI IZVAR6ILI GRABEJ KAKVO STANALO POZNAITE POLICAITE BILI TAM HVANALI GO I GO OBVINILI TOVA LI E DEMOKRACIATA NARODE MOM4ETO E V ZATVORA SEGA BEZ VINA NEKA VI TEJI NA VAS IZBIRATELI MOM4E KOETO E Y4ILO CQL JIVOT SEGA TARKA NAROVETE NQMAM DUMI MAHAM SE OT BG POVRA6TA MI SE!!!!!!
41
0
 
0
 
! Отговори
=ll= преди 14 години
...takiva kato Kokinov sa mafiqta v BG..,tozi "ne"-6tastnik nqma edno ob6testveno vajno spe4eleno delo a e okrujen prokuror!?
40
0
 
0
 
! Отговори
xxxx преди 14 години
aaa..koe to4no im e simpati4no vuv fizionomiite?????i dvamata prili4at na nastupeni kompri,a malki e s tolkova ..ama tolkova grozna obratna zahapka 4e 4ak drazni.mnooo mraza ei takiva izkazvania koito vuznasiat nekvi selski kompiri do6li ot dalbokia provans.simpati4en moje da e niakoi koito e PONE...PONE...podstrigan i s iz4isten vrat.a ne takav goriasal selski dis.ama kato ima eFtini kifli deto im se puskat24/7 i te verno se pomisliha za machovci.AKO sum jena s takav NIKOGA
39
0
 
0
 
! Отговори
мале мале преди 14 години
Като гледах как трепери Венета Райкова само докато спомене името Маргините и как по всякакъв начин иска да се разграничи с тях, ми става ясно кой върти всичко в тази държава.Борисов е само едно рекламно лице ,нищо друго.
38
0
 
0
 
! Отговори
мале мале преди 14 години
Нали уж не го търсеха.То престъпника сам никога няма да се предаде ,много наивна полиция.
37
0
 
0
 
! Отговори
държавата преди 14 години
Маргините-това са държавата България. Държавата-това са Маргините. Ще ги вкарат в затвора на куково лято.
36
0
 
0
 
! Отговори
психопат преди 14 години
Да изпратят Малкия Маргин за еврокомисар. И той е човек на ББ!
35
0
 
0
 
! Отговори
ДЕД преди 14 години
Тукаа последните 10 год. само с Маргеините се занимаваме.Ту ги пускат,ту ги наново ловят.Каквото и престъпление да стане на тех го лепят.Докгорите на тех се учат,какви ли болести им измислиха и лекуваха.Ама и те излезнаха печени не се предават.Айде сега да пуснат големия а да арестуваат малкия.
34
0
 
0
 
! Отговори
Светлин преди 14 години
Не мисля,че Маргините са най-силните хора в България,но наистина не са най-глупавите или пък луди.По-скоро са "дежурните" обвиняеми.Естествено,че Малкия няма да се предаде по собствено желание.Да се надяваме,че не е заровен някъде с "нагар" от упор.Вече няма нищо не режисирано в тази държава.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Глупости,най-силните били.Те са просто инструмент,за да не си цапат ръцете кукловодите на криминалния преход от 20год насам.Използват ги за да замажат неспособността си да вършат работа.Защо Маргини,при положение,че *** наркобос Сако е заплашвал с убийство Цанков?
32
0
 
0
 
! Отговори
sgt.Hale преди 14 години
Да не са го отвлякли??
31
0
 
0
 
! Отговори
действителност преди 14 години
Маргините са най-силните хора в България към днешна дата. Не случайно нито един лекар не се съгласи да напише епикриза че са здрави.Това че са симпатични по физиономия е отделен въпрос.
30
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
той ли виновен отново каквото се случи все той е виновен айде вземете се в ръце и престанета да правите народа на бавноразвиващ се
29
0
 
0
 
! Отговори
Gogi преди 14 години
Нека да изградим паметник на Братя Маргини затова,че те ни вкараха в Европейския съюз!Те трябва да бъдат и канонизирани защото са мъченици,понеже всяко престъпление в изстрадалата ни родина е приписвано на тях!
28
0
 
0
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
Питахте ли да не е за риба..?
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Истинапта е, че са му отказали охрана до и в съдебната зала. В този случай човека е прав. И още нещо - не са му гарантирали, че журналистите няма да го притесняват....
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако е жив, все пак. Този човек практикува вредна за дравето и живота професия.