Кола прегази пешеходец на Околовръстното

25-годишният мъж е в болница, с опасност за живота
8 сеп 2010 10:08,
63
Кола прегази пешеходец на Околовръстното
Снимка: БГНЕС

25-годишен мъж е приет в “Пирогов” с опасност за живота. Той е с тежка черепно-мозъчна травма, след като автомобил го е блъснал на Околовръстното, в района на Симеоновския лифт.

Инцидентът е станал малко преди полунощ на един от най-зле осветените участъци от пътя.

Мъжът направил опит да пресече шосето, когато лек автомобил връхлетял върху него.

В резултат на катастрофата колата се обърнала по таван.

Пробата с дрегер не е отчела алкохол в кръвта на шофьора. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
ами чудесно, Поредния Кенефоводолаз! Стой там забога НЕ ИДВАЙ ТУКА! Който е кадърен и интелегеннтен се е махнал от Кенефия. Сметай скоро каква популация ще се шири в тоя резерват. Ще го оградят с мрежа за да запазят фауната в естествената й среда за изучаване на липсващото звено в Дарвин теориятаАКО С миене на чиние се постига това което аз постигнах с интелект, университет и европейски опит - 6 цифрена заплата, веднага отивам да мия чинии за тия ПАРИ. Кажете къде само? И паркинг да има ей!!
62
3
 
3
 
! Отговори
София преди 13 години
Подкрепям много Ел Нино, Мене и Юлия :) До:хахаха Вие, който явно много знае и разбира...МОЛЯ ВИ, НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ! (припомнете си)Защо се заяждате? Наистина ми става болно, четейки какво пишете!Това лято достатъчно се наслушах на :"България не е страна за живеене" , "Тази скапана държава, нямам търпение да си ходя в Германия" или как било в Европа и как е е тук!!!Аз съм избрала да живея тук!Моля, не ми казвайте на мен и на хората къде да живеят, и как е "там!ХУБАВ ДЕН!
61
1
 
0
 
! Отговори
kis kis 46 преди 13 години
Do РЕДАКТОРЧЕТО nomer 46snimkata e edna i systa ma shefioryt i doktoricata sveki pyt si misliat za razli4ni nesta-taka ce ne e systata.
60
3
 
4
 
! Отговори
РМ преди 13 години
Ти за какъв се мислиш бе,хахаха?! Такива като тебе с вида си и поведението си срамят България,където и да излязат извън страната. Човек,който хули нацията си - никъде по света не го уважават.Кой знае къде миеш чинии и като се прибереш в България се правиш на това,което ти се иска да бъдеш.
59
5
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
НЕ Е момче а е момиче! на 4 годинки. Преди 2 месеца дарих пари за болницата в германия за операцията. Надявам се ще се оправи. Донор ще е роднинаДано малкото интелегентни хора които са останали да съжителстват с диваците имат моя късмет, воля и мечти за да успеят като мен. Навън сред цивилизация. Че и повече от мен да постигнат. Да имат силата и търпението да цивилизоват ***. Някой ден вниците ни по света да се гордеят с корените и с гордост на 18 години да си земат паспорта от БГ посолство
58
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Da 48 prav ste, tazi snimka beshe pomestena i za statiqta kogato d-r Mateev ot Razgradskata bolnica se beshe samoubil.Trqbva snimkite da sa realni.
57
2
 
3
 
! Отговори
Краси преди 13 години
Дано се оправи момчето!
56
7
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
Юлия, гледай да не опреш до точка 4, че ако си с доходите квито ги пишат по весниците 200 години няма да събереш сумата. Ще те гледам в оня сайт и ще ревеш за мен или някой като мен да ти помогне. По принцип дарявам на млади хора и деца, но за теб ще направя изключение, в библията пише защо.Ниню акъла ти верно е детски. Проучих атмосферата и чак ми залютя на очите. Безнадежно е на Балканите. Жалко имах надежда че нещо се променя. Минах за малко и заминавам пак. След 10 години пак ще ви проверя
55
5
 
5
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Кой сте Вие, че точно ВАШИТЕ ПАРИ да оправят нещо някъде си?? Спирам просто да коментирам, понеже вече много рискувам да падна до Вашето ниво, а това падане ще боли, тъй като ще е от високо.
54
3
 
7
 
! Отговори
Ел НинЮ преди 13 години
Ама комплексирания авто мияч още ли пише. Абе момче що се занимаваш с нас. Под нивото сме ти. Ходи спекулирай на форекса малко та да направиш 7 цифрена сума като печалба. Нали си интелегентно парче.А нас остави тука да си се селяним във флората и фауната.
53
5
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
Не съм мислил че съм някакъв, но явно в среда на Балкански видове автоматично трябва да ставам някакъв. Щом се различавам от повечето диваци населяващи Балканите непремено трябва да съм се правил на някакъв. Интересна психология има на Балканите нали???Колкото и пари да изкарвам няма да стигнат да се цивилизоват тези региони. И парите на европейците за развитие май няма да стигнат.Много интелегентни хора се МЪЧАТ в Кенефия но не мога да променя това гето колкото и да искам. Много диваци просто
52
4
 
5
 
! Отговори
до хахахах преди 13 години
То тука всеки всичко може да каже, като ти гледам коментарите и щом си тръгнал тука да обеждаваш , колко си велик и колко пари печелиш , сигурно на 100% тези неща са измислици , а ти си някой дребен комплексиран човечец, който се опитва като пише по разни форуми да си избие комплексите за малоценност!Да не печеля 5-6-10 цифрени суми, но каквото изкарвам си ми стига,имам си образование и всичко си го изкарвам с главата си, и немисля че ще допра до подаяния , защото с всичко мога да се справям сам
51
3
 
8
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
И като гледам т.4 от последния Ви коментар, Вие май ще да сте от ония, за които е казано: "Дай на простака пари и му гледай сеира".
50
2
 
8
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Г-н хахаха, начесахте ли си вече крастата тук в "кенефския" форум, колко сте богат, умен, интелигентен, способен, образован, начетен, благороден, какви дарения правите, колко сте - ехеееееее! - горе в небесата? Хората, които наистина притежават всички тези качества, не парадират с тях ни най-малко. Особено пък в "кенефски" форуми, да Ви кажа... Пред кого се показвате? На какъв точно се правите?
49
6
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
3. Ами опитах се да си върна БГ паспорта НО НЕ Е ТОЛКОВА проста раобта. НАЯСНО ли си че службите проучват и като ВИДЯТ ЧЕ си образован свестен човек и печели по 6 цифрени числа евро на година НЕ ИСКАТ ДА МИ ЗЕМАТ ПАСПОРТА. ОТКАЗВАТ. Пращат ме за зелен хайвер да се давя с бюрокрацията за да не мога да се отърва.4. Освен това така правя лесно дарение на болни деца и млади хора. Да не те гледам и тебе скоро да молиш за дарение че тогава да видим ква песен ще ми пееш. 200 години няма да ги събереш
48
0
 
8
 
! Отговори
РЕДАКТОРЧЕТО преди 13 години
АЛООО ДНЕС.БГ ДОКОГА щЕ СЛАГАТЕ ЕДНИ И СЪщИ СНИМКИ НА РАЗЛИЧНИ СТАТИИ???? ТАЗИ НОВИНА И НОВИНАТА :'' Тухлена стена откъсна палец на 15-годишен във Враца'' КАКТО И ОщЕ СУМАТИ НОВИНИ СА С ЕДНА И СЪщА СНИМКА. АИДЕ ДА СЕ СТЕГНЕТЕ МАЛКО А !!!
47
4
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
1. Въобще НЕ Е важно аз лично какво чета за Кенефия в Европейските весници! По добре се замисли за 300 милиона европейци че го четът :D :D2. Аз лично живея до линия 4 на метрото на 10 мин с колата от стариния център и на 5-7 мин от плажовете. Ама плажове широки и дълги до хоризонта с фин пясък като брашно. Пални покрая. Кристално чиста вода. Като взела до раменете около мене плуват пасажи риби. Някой са успявали да фанат с ръце. ДАЙ БОЖЕ НА ВСИКИТЕ МИ ПОЗНАТИ ТАКОВА "ГЕТО" :D :D (продължава)
46
5
 
7
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Без коментар, г-не. Подобно на тези, които критикувате, и Вие слагате всичко под общ знаменател. Още веднъж: БРАВО! Сменете си изцяло гражданство националност - каквото може - и станете един натуралзиран ЗАПАДНОЕВРОПЕЕЦ с неизвестен произход. Въобще и не се връщайте в "Кенефия". Не разбирам какво правите тук с Вашия интелект и самочувствие на Господ, който незнайно как и защо в даден момент много си е повярвал и си позволява да съди наляво и надясно къде какви видове има.
45
4
 
7
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Защо се връзваш?Човеко е у Перник и го е яд,че голфо нема гориво.Плещи глупости и си мечтае...Важното е,че си верва!
44
6
 
5
 
! Отговори
до хахахах преди 13 години
Абе приятелю , ти голям ербап излезе , на ей такива като теб трябва да им се отнема българско гражданство , и да си стойш в "Западната ЕВРОПАА" , сигурно живееш в някое крайно гето на някой западно - европейски град , и хубавата част на градовете я виждаш веднъж в месеца , когато си направите семейна екскурзия , но даваш компетентно мнение!Като си толкоз отворен недей чете новините за БГ и си чети "ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИТЕ" ежедневници!