Синът ни не е пияница, не е!

Родителите на Даниел се съмняват в данните на хасковската полиция
Обновена: 26 апр 2011 07:00 | 25 апр 2011 22:02,
621
Синът ни не е пияница, не е!
Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков. Снимка: БТА

„Синът ни не е пияница, както се опитват да го изкарат всички”. Това заявиха пред Dnes.bg родителите на Даниел Георгиев – 23-годишният младеж, убил две момичета и четири момчета с чужд автомобил в Симеоновград.

Те се съмняват в данните на хасковската полиция, според които синът им е седнал зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Майката и бащата на момчето пристигнаха в късния следобед в Университетската болница „Свети Георги” в Пловдив видимо притеснени.

„В шок сме”, заяви през сълзи майката на Даниел. 

„Изказваме искрените си съболезнования на близките на загиналите, нищо не можем да кажем повече, оставете ни на мира”, бяха думите на бащата.

Още по темата
24 апр 2011 18:18
502
Двамата се поинтересуваха за състоянието на сина им. Лекарите обясниха, че Даниел продължава да е в кома и казаха, че жизнените му функции се поддържат изкуствено.

„Все още има опасност за живота на момчето”, бяха думите на дежурния лекар. След като чуха това и разбраха, че няма да бъдат допуснати вътре в отделението, двамата родители напуснаха спешния сектор.

От прокуратурата коментираха, че ако бъде доказана вината на шофьора, седнал пиян зад волана, той може да получи до 12 години затвор. 

„До 100 хиляди лева могат да получат родителите на загиналите младежи”, коментираха от Асоциацията на загиналите и пострадали при катастрофи. Кръвнината трябва да бъде присъдена от съда.

Междувременно стана ясно, че Окръжната прокуратура в Хасково е повдигнала обвинение срещу Живко Желев (19 г.) от Симеоновград, предоставил колата на баща си на Даниел Георгиев.

Той ще отговоря за това, че е предоставил автомобила на шофьор, употребил алкохол, като с това е причинена смърт, съобщи прокурорът в Окръжната прокуратура Павел Жеков.

Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не само пияница ами и убиец.
182
2
 
16
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
Излизаш да запалиш свещ(уж за здраве го правят това) и те размазва пиян дивак....и това ако не е ирония!
181
6
 
16
 
! Отговори
iffaylo преди 13 години
"Бог да им е на помощ" , "Бог да ги пази" , дрън-дрън. Къде беше, Богът в тази нощ? В Неговата нощ?
180
13
 
29
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Пичове, не бързайте да съдите, бе бързайте толкова да хвърляте камъни. Не се знае и на вашата глава какво може да се стовари без да очаквате. Тези неща стават за секунди. Може един път да е решил да покара по-бързо, да е дефектирал този стар опел и всичко е приключило за няколко мига. Това може да му е първата и последната грешка на това момче. Не бързайте да хвърляте камъни. Има кой да го съди, ако оцелее разбира се. Голяма трагедия ...
179
1
 
14
 
! Отговори
До 431 преди 13 години
Да прав си човешкия живот е безценен.Но няма справедливост разбираш ли няма.Пфу можело да им дадат 100 000 лв"ама те мнооого тия пари бе"напараво така ще им помогнат че нямам думи.Колкото държавата даде на моето дете социална пенсия 100 лв/подигравка/,защото съпругът ми няма години стаж ,ами как да има като го убиха млад как?
178
14
 
11
 
! Отговори
22471 преди 13 години
После ми викат "Що не слезна до селската църква ,а толкова искаше..." ми щото знам че на село дивия селянин се е накъркал и вилнее вече в 12 ! За родителите на тоя *** бой с пръчка на площада ,че са го възпитали такъв ! А на него да му дръпнат системите по добре не да го спасяват!!!
177
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да го съдят,болката им няма да утихне,но това ще е за погубените им деца!Да му искат не по 100 000 лв.,а по 1 000 000 лв.Кой може да ОЦЕНИ един човешки живот???НИКОЙ!Той е БЕЗЦЕНЕН!Дано не се събуди никога!
176
1
 
7
 
! Отговори
гост преди 13 години
Да се въведе и психотест за любителите ,за да се проверят кой до къде му стига сивото вещество и психиката!Да се въведат най-строгите превантивни мерки срещу тази простотия по пътищата!
175
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да си замълчат,със сведени глави!Но не!То НАШЕТО ,е света вода ненапита!Тогава ние ще приемем,че 6 невинни деца, са се хвърлили на невинното детенце под колата!***! Вярвам,че е бил ПИЯН!При такива родители- такъв *** излиза!Ще се опитат да хвърлят вината на мъртвите деца!!!
174
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всеки трябва да сърба попарата , която си е надробил сам!
173
1
 
28
 
! Отговори
gost преди 13 години
Не е задължително да си пияница за да караш с непозволена скорост и да си причиниш освен на себе си телесни повреди ,застрашавайки живота си и отнемайки живота и на невинните!На пътя движейки се с МПС трябва да имаш личната си отговорност и дисциплина да се движиш безопасно!Каква е тази скорост в населено място?!Възпитаниему липсва на момченцето!Жало за невинните жертви!
172
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде престанете да роните крокодилски сълзи на чужди гробове.Аман от менте-оплаквачки.
171
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лека им пръст на децата!Горко на родителите им.Ако шофьорът оцелее и го съди държавата,защото родителите нямат право да госъдят че е убил децата им,а само да искат обещетения за нанесени щети,може и да му дадат максималната ефективна присъда,защото е пил алкохол и отне живота на толкова млади души.А тези копито отнемат живота на един човек/както на моя съпруг /им дават условни присъди от 1,6г и си продължават живота,а нашите любими гният в гроба!Да е... и правосъдието,ще ме извините за израза!
170
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В повече са децата на майка България..... не ги пазим.
169
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лека им пръст на децата :(Ужас ужас.. и когато,отиват точно на църква!
168
0
 
29
 
! Отговори
с. преди 13 години
Това момче е проявило типичната безотговорност за възрастта си и нищо повече!Из малките градчета и селца масово се кара на 1-2,че и повече чашки!Празник,подпийнали и тръгнали на църква!Той се направил на пич,карал като *** без никакъв опит и ето ти белята!И лошият път е фактор в случая!Момчето е аут!И да оживее ще е инвалид и ще гние в затвора!Загиналите ще гният в гробищата!Тоя,който му е дал колата и той ще го отнесе!Един куп млади животи са опропастени!Гадна история!Бог да ги прости!
167
1
 
26
 
! Отговори
Jack Wilshire преди 13 години
Досега четох из другите медии за случката- това какъв шок е било за родителите...и особено в момента на катастрофата, да излезнеш и да видиш разпердушинени тела...ужас, моите най-искрени съболезнования. Не мога и не искам да си представя какво е на тия хора в момента, Бог да им е на помощ!
166
4
 
19
 
! Отговори
Кьоравата Темида преди 13 години
Ако момчето има кинти, да не се притеснява, че е карал пиян. Онбашиите, които се блъскат пияни и трепят хората как ги пускам? Ако няма пари - дупе да му е яко...
165
2
 
47
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Всичко е от възпитанието, точно така! Всичките ми познати като бяха деца ги учеха да карат, само че на мен баща ми не ми даваше изобщо да опитам докато стана на 18 и беше прав. Дори не съм си помислял да се правя на комплексар като изпреварвам на завой или да не слагам колан!
164
0
 
12
 
! Отговори
Калеко Елинчо преди 13 години
Много съм съгласен с Алеко К . и главата с "шофирането" Жалко за децата... и за почернените им семейства. Много жалко.