Синът ни не е пияница, не е!

Родителите на Даниел се съмняват в данните на хасковската полиция
Обновена: 26 апр 2011 07:00 | 25 апр 2011 22:02,
621
Синът ни не е пияница, не е!
Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков. Снимка: БТА

„Синът ни не е пияница, както се опитват да го изкарат всички”. Това заявиха пред Dnes.bg родителите на Даниел Георгиев – 23-годишният младеж, убил две момичета и четири момчета с чужд автомобил в Симеоновград.

Те се съмняват в данните на хасковската полиция, според които синът им е седнал зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Майката и бащата на момчето пристигнаха в късния следобед в Университетската болница „Свети Георги” в Пловдив видимо притеснени.

„В шок сме”, заяви през сълзи майката на Даниел. 

„Изказваме искрените си съболезнования на близките на загиналите, нищо не можем да кажем повече, оставете ни на мира”, бяха думите на бащата.

Още по темата
24 апр 2011 18:18
502
Двамата се поинтересуваха за състоянието на сина им. Лекарите обясниха, че Даниел продължава да е в кома и казаха, че жизнените му функции се поддържат изкуствено.

„Все още има опасност за живота на момчето”, бяха думите на дежурния лекар. След като чуха това и разбраха, че няма да бъдат допуснати вътре в отделението, двамата родители напуснаха спешния сектор.

От прокуратурата коментираха, че ако бъде доказана вината на шофьора, седнал пиян зад волана, той може да получи до 12 години затвор. 

„До 100 хиляди лева могат да получат родителите на загиналите младежи”, коментираха от Асоциацията на загиналите и пострадали при катастрофи. Кръвнината трябва да бъде присъдена от съда.

Междувременно стана ясно, че Окръжната прокуратура в Хасково е повдигнала обвинение срещу Живко Желев (19 г.) от Симеоновград, предоставил колата на баща си на Даниел Георгиев.

Той ще отговоря за това, че е предоставил автомобила на шофьор, употребил алкохол, като с това е причинена смърт, съобщи прокурорът в Окръжната прокуратура Павел Жеков.

Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Свидетел на случващото се в държавата ни съм, и като начало бих казала че от всичко което прочетох разбрах и вярвам на 2 неща, шест деца са починали в следствие на катастрофа (Бог да ги прости), едно момче е карало чужда кола. От там на татък на тези медии които са писали подробности отказани дори на родителите по телефона не им вярвам. Знам какво съм чела по други поводи и колко неистини са изписани, така че няма да се усъмня ако кръвната проба е показала 0,13 а в медиите да пише 1,3
202
1
 
7
 
! Отговори
crus преди 13 години
по отношение на младите шофьори защо мааму стара не им се забрани да карат коли над 60 коня първите 2-3 години ???...така вината на шоферчето е безспорна ама защо никои не подкара общината за състоянието на пътното платно ???? не го оправдавам този джигит ,но си мисля ако я нямаше тая дупка ... подозирам ,че и с 50 да беше карал подобен ров сигурно и камион ще обърне ? та защо никои не подкара общината???
201
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не, синът ви не е пияница.За сметка на това - той със сигурност е безотговорен ***, без претенции за силно развита мисъл, който за капак се мисли за прекалено голяма работа. И всички видяхме последствията! =(((
200
3
 
14
 
! Отговори
закони!!!! преди 13 години
много лесно и бързо могат да се решат нещата забрана на консумация на алкохол до 21 г. млад шофюр да няма пражо през първата година да управлява сам автомобил и никаква пробация за употребилите алкохол а задължително в затвора или да чукат на някоя кариера камъни!!1
199
0
 
4
 
! Отговори
NAT преди 13 години
Zashto li , kogato sednat zad volana si mislqt, che sveta e texen? Eto rezultata - pocherneni semeistva, za cql jivot. Jestoko e - trepem se sami s lekomislieto si. Ne che nqkoi e zastraxovan, kogato e na patq, no malko poveche vnimanie, mislq che nqma da navredi. Leka prast na milite deza - Nevinni jertvi ot voinata po patishtata.
198
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По повод на това нещастно събитие осъзнах че не е толкова страшно това дали хората вярват в Бог и как го наричат. По страшно е че почти никой не вярва че има Сатана...
197
1
 
0
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 13 години
mnogo qsno 4e kato roditeli we otkazvat kakvo li ne za sinat si no probite sa dostoverni oba4e.toi we zivee no zivotat na zaginalite mladezi ne se izkupuva s pari. nqma balans mezdu dvete strani.
196
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ми е мъчно, много! Ей на, вече 3-ти ден чета и пиша тука, лягам и ставам с мисълта за тези деца. Мъкааа, мъка щом най-ценното си не пазим!
195
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така ли се кара в населено място.нямам думи
194
5
 
23
 
! Отговори
учуден преди 13 години
Кое може да се случи на всеки от нас? Да се шофираме пияни и да газим хора ?? Това де не ти е да се спънеш в тротоар? Откъде се пръкна толкова *** народ, Господи, откъде !!!
193
6
 
19
 
! Отговори
минувач преди 13 години
Ще оживее. И няма да лежи. Тук е България... Лека им пръст на децата, които станаха курбан на простотията и беззаконието.
192
11
 
8
 
! Отговори
Нели преди 13 години
Каквото и да кажем, няма да върнем времето назад! Бог да прости децата и да помогне на момчето психически да се справи с проблема, че това нещо може да се случи на всеки от нас.... :(
191
0
 
24
 
! Отговори
666666 преди 13 години
МОЖЕ ДА НЕ Е ПИЯНИЦА НО Е УБИЕЦ СЪС СИГУРНОСТ!!!
190
2
 
3
 
! Отговори
Jack Wilshire преди 13 години
359, horata sa supri4astni, nqma nishto losho. Siguren sum, 4e mn hora tuk sa gubili liubim 4ovek i znaqt kakvo e i ne licemerni4at. Neka pone v tiq forumi mnenieto ni suvpada, a da ne po4vame kavgite
189
8
 
8
 
! Отговори
пешеходец преди 13 години
Те сигурно ще кажат и че е имало спирачен път ?!?! Или е бил пеша? По- добре да мълчат! Убиец!
188
0
 
20
 
! Отговори
Тодоро преди 13 години
...същата зла участ. Замислете се какво правите и с какво го правите! Правилата са за всички! Утре ще се случи с ваш близък и едва тогава ще усетите болката която в момента изпитват близките на загиналите деца. Мир на праха им и Господ да пази всички от селянията завзела цялата тази държавица!
187
5
 
3
 
! Отговори
ДО 371 преди 13 години
КАКЪВ ЛИ *** СИ ЩОМ РАСЪЖДАВАШ ТАКА?МАЙ НА ТЕБ ТРЯБВА ДА ТИ СПРАТ ДИШАНЕТО
186
0
 
12
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 13 години
Алкохола на никого не прощава. И всеки ден четем за поредния пиян зад волана. Аз не знам какво общество сме след като всеки се смята за велик. Явно глобите и наказанията не са достатъчни, за да ни откажат на пияна глава да сядаме зад волана. Маоже би трябва вечерен час за да можем да опазим и малкото останали българи. Например от 21ч. до 06 ч. сутринта да се движат само градски транспорт, таксита и коли със специален режим. Толкова сме безотговорни просто нямам думи!
185
0
 
16
 
! Отговори
Тодоров преди 13 години
Всичко е до манталитет. Не само в малките градчета, в големите екшъна е също много голям. В последно време съм забелязъл във Варна конкретно, че там от ден на ден става все по трагично да си шофьор камо ли пешеходец. Никаква толерантност, просто не намирам в момента думи с които да опиша какви са точно шофьорите тук. Докато един ден някой от тях не го сполети
184
1
 
11
 
! Отговори
55 370Г преди 13 години
1 сек. невнимание , после цел живот мрътав.