Пияна дружинка замеря с камъни патрулка в Банско

Ругали и блъскали полицаите след забележка за шум
26 авг 2011 15:10,
66
Пияна дружинка замеря с камъни патрулка в Банско
Снимка: Булфото

Трима души са задържани заради нападение на полицаи в Банско, съобщиха от областната дирекция на МВР-Благоевград.

Мъжете са задържани, след като половин час след полунощ в полицията е получен сигнал за нарушаване на обществения ред и висока музика в двора на заведение в града.

Изпратеният на място автопатрул заварил подпийнала компания от 20 мъже. Полицаите опитали да ги убедят да намалят музиката, но в отговор получили ругатни и заплахи.

Някои от пияната дружинка не спрели дотам, а започнали да замерят полицейския автомобил с камъни.

Наложило се на мястото на инцидента да бъде изпратена група по охрана на обществения ред.

Пияните клиенти на механата обаче продължили да се държат арогантно и започнали да блъскат полицаите.

За 24 часа са задържани тримата най-агресивни мъже – всички от Банско. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 12 години
А там в белите държави само да посегнеш на полицай и -затвор! А тук -псувай и бий! Кеф! иИ ще ходя в Европа? Що бе! Къде такъв сеир, къде такава ДЕМОКРАЦИЯ!
43
1
 
16
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
Абе какво ги гледат тия мухльовци бе, бой докато им омекнат коленцата
42
3
 
24
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Малее да съм полицай и така да се подиграват - ше им стрелям в капачките на тия дришльовци.
41
28
 
6
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
Хайде ела и ме хвани да ми направиш главата по-мека от корема... Ще те сцепа от съдилища! Полицая е средство за задъжане на престъпниците а не институция която да определя или изпълнява наказанията!!! НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ НЕ СТЕ БЕЗСМЪРТИ *** УШАЦИ, ВИЕ СТЕ ТАМ ЗА ДА НИ СЛУЖИТЕ!!! А ако искате уважение си го извоювайте ненасилствено.
40
2
 
16
 
! Отговори
НЕ ЗНАЯ КОЙ СЪМ АЗ преди 12 години
......... ДИВ И *** НАРОД............,ЖИВА ,НО ПЕЧАЛНА ИСТИНА..........
39
0
 
15
 
! Отговори
НАЛИ! преди 12 години
....И ще ми казват ,че в БГ няма ...ДЕМОКРАЦИЯ !Всеки си прави ,каквото си ....ИСКА!
38
1
 
8
 
! Отговори
фъф БГ ... преди 12 години
...всичко е СТАНАЛО ЗА СМЯХ !
37
6
 
27
 
! Отговори
МИЛИЦИОНЕР преди 12 години
ЛЕЛЕЕЕЕЕ, ПО МОЕ ВРЕМЕ В КОМУНИСТИЧЕСКО ТИ ГИ ХВАЩАХ И В МИЛИЦИЯТА ИМ ПРАВЕХ ГЛАВИТЕ ПО-МЕКИ И ОТ КОРЕМА!
36
0
 
12
 
! Отговори
ПОЛИЦИЯ ,ЛИ...? преди 12 години
КАКВА ПОЛИЦИЯ Е ТОВА , ...ЩОМ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ РУГАЕ ,ПСУВА ОБИЖДА И ***......ХА,ХА,ХА,ХААА....!ТОВА СИ Е ..."КРЪЧМЕТО"-то НА КВАРТАЛА, ГДЕТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ БЪЗИКА И ПОДПИЧКВА С НЕГО......И В НЕГО!ПРОБВАЙ ДА ПРАВИШ ТОВА В ГЕРМАНИЯ ИЛИ САЩ!МИНИМУМ 1-ГОД. ,НА "ТОПЛО"С ОСИГУРЕНА РАБОТА.......И НА ДЪРЖАВНИ РАЗНОСКИ!!!!!!!!ПЪЛЕН "КОМУНИЗЪМ" Е В ПАНДЕЛАТА .....И "БУЛКИТЕ" СА ОБЩИ..ХА,ХА,ХАААА..
35
0
 
10
 
! Отговори
Бурдумун преди 12 години
То вече и пиячи няма като ората бре! 12:30 и още не са мъртво пияни! Срам!
34
0
 
20
 
! Отговори
гост преди 12 години
Чакам пак Цв.Цветанов и Бойко Борисов да са виновни, че полицията е вършела работата си. Ей, такива само хубав бой ги оправя и месеци да чукат камъни на слънце! Трябва да се спазват някави правила и закони, не само да търсим нашите права. В Европа и САЩ гледаме полицията как твърдо въдворява ред, но тук не може - всички сме с права, без задължения. Българина разбира единствено, ако му бръкнеш в джоба или от пердах. Жалко,но факт! Народ без съвест,морал, просто "чалга" народ.И всички не ни засяга
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимник13 преди 12 години
Класически случай на стрес и на не уважение към културните особености на българина !!! Алууу Хелзинския или там какъв то бяхте комитет де спи те ??? Или ааа пардон то тия са българи, не са ***.Е да за българите е така, арест и туй онуй, а за *** потупване по рамото.
32
6
 
14
 
! Отговори
Oleee преди 12 години
Това е родната полиция днес! За нея харчим 1,5 млрд. годишно! ПЛАЩАМЕ НА ПОЛИЦИЯТА ДА ОХРАНЯВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ДА СИ ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА! НИЕ СМЕ КРЪГЛИ *** - ДА ПЛАЩАМЕ ЗА ОХРАНА НА ПРЕСТЪПНИЦИ! Жив мазохизъм е това нашето! Дали ако някой в САЩ хвърли камък или отправи заплаха към полицай, ще се оттърве с арест само ? ЕДВА ЛИ - чака го поне 1г. затвор!
31
1
 
32
 
! Отговори
D преди 12 години
Аз не мога да разбера какво постоянно ревете срещу полиция, правителство? Не виждате ли? Самите ние сме изгнили плодове! Полицията се е опитала да си свърши работата, а народа е потрошил патрулката. Утре същия тоя народ ще реве полицията да го пази от крадци и убийци! Жал ми е! Много ми е жал за плявата в която сме се превърнали! Днес гледах интервю с шеф на някое подразделение на МВР - човека беше отчаян! Малкото които хваат-съда ги пуска, с какъв стимул да работи полицая?
30
2
 
22
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
"Иначе защо патрулът да се занимава с катилите, глобява собственика 1000ка и си тръгва - пито, платено!"Ей това е умно разрешение на проблема.
29
2
 
45
 
! Отговори
Щтрафбат преди 12 години
Не полицията, а ангелите небесни да слязат от небето няма да могат да помогнат на този див и *** народ. Трябва сами като Мюнхаузен да се издърпаме за косата от блатото - гражданска нетърпимост трябва. Не може един кръчмар да наказва цял квартал заради собствената си печалба. Народните представители няма да приемат закони, защото всички са омешани с кръчмарски бизнес. Иначе защо патрулът да се занимава с катилите, глобява собственика 1000ка и си тръгва - пито, платено!
28
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ах защо са нямали стоп патрони... Такива синки щяха да им станат по косматите ***.
27
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
държавата си върши прекрасно работата що се отнася до кокошкарите
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
27 сигурен съм защото знам закона и колко е минималното в такъв случай. Щом вече са ги пуснали по парзалката им е сигурно.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
26 откъде си сигурен за тези наказания?