Пияна дружинка замеря с камъни патрулка в Банско

Ругали и блъскали полицаите след забележка за шум
26 авг 2011 15:10,
66
Пияна дружинка замеря с камъни патрулка в Банско
Снимка: Булфото

Трима души са задържани заради нападение на полицаи в Банско, съобщиха от областната дирекция на МВР-Благоевград.

Мъжете са задържани, след като половин час след полунощ в полицията е получен сигнал за нарушаване на обществения ред и висока музика в двора на заведение в града.

Изпратеният на място автопатрул заварил подпийнала компания от 20 мъже. Полицаите опитали да ги убедят да намалят музиката, но в отговор получили ругатни и заплахи.

Някои от пияната дружинка не спрели дотам, а започнали да замерят полицейския автомобил с камъни.

Наложило се на мястото на инцидента да бъде изпратена група по охрана на обществения ред.

Пияните клиенти на механата обаче продължили да се държат арогантно и започнали да блъскат полицаите.

За 24 часа са задържани тримата най-агресивни мъже – всички от Банско. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
25 пуснати са по бързо производство, а там за нападение над полицай е тежко. Ще плащат щетите и ще полежат в затвор малко накрая.
23
5
 
11
 
! Отговори
справедливко преди 12 години
..и какво, задържали ги за 24 часа и толкова. На следващата вечер пак ще се напият и ще буйстват, пак ще ги заловят и пак ще ги пуснат...и какъв е смисъла от цялата работа,какъв респект тогава да имаме от МВР, след като няма наказания?
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За 24 часа са задържани тримата най-агресивни мъже всички от Банско. По случая е образувано бързо полицейско производство.==Идеално полицията си е свършила работата. Напили се, наежили се на полицията и го хванали в районното, били ги и ги осъдили. Селската драма е голяма...
21
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
40% ислям и бюрм си отиде до 10 години да ви е честитоалбанските групи пак ще нападат скоро да ви е честитокосово е сърбия косово е сърбия в някой друг животв този косово е отделна държава на която България гарантира да продава храни при необходимост и сръбското ембарго не станав този живот войводина е автономна да ви е сладко ;)
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а, значи можело и бързи производства да се правята оня с Голф-а, дето хем карал пиян, хем без книжка, хем издирвана кола, хем и избягал от патрулката, само задържан за изсясняване на случая ?!?!?!?
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само не виждам кое му е новината па чак основнапияни кютуци били агресивни и оказали съпротива при арест - голямата работа и моля да не ме цензурирате че сръбските *** още стават на органи в косово ;)
18
2
 
27
 
! Отговори
Българин преди 12 години
***!Ако това се случи в Америка(да посегнеш на полицай),отдавна щяхте да сте в кауша!
17
6
 
3
 
! Отговори
... преди 12 години
"Трима души са задържани заради нападение на полицаи" WTF?! Само на мен ли ми се струва, че от тази статия се подразбира, че полицаите са били агресивни...
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съд по бързата процедура за такива !
15
2
 
15
 
! Отговори
oiu преди 12 години
Май, че вече са ги пуснали и са им се извинили и са им занесли и кафе преди да си тръгнат..Полицаите сами са счупили стъклото на колата ! Как може другарите полицаи да нарушават правата на пиещите да се донапият като мотики.Цецо да обясни за действията и ..бездействията на подопечните си и всъщност за какво носят оръжия?Да не би в кобурите да имат пластмасови пищови поради липса на средства?
14
3
 
21
 
! Отговори
ъх преди 12 години
Задържани за 24 часа. Няма задържани, бой, бой, бой и ги оставят там да се гърчат и това е.
13
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разстрелваш на място и 20-те парцала и да видиш що е то "генерална превенция". Само тогава ще има Държава. В противен случай, ще си остане това, което имаме в момента - ***. Бъдете здрави ;)
12
1
 
19
 
! Отговори
bayco преди 12 години
това са истински българи - яки банскалийски селяндуриСега вместо да се засрамят (всъщност, ако им е познато поне малко това чувство) те ще се ще се пъчат още по-яко..ПС моля да се разграничават думите - "селянин" и "***", благодаря
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тука бюрмския *** който не може да строи църкви вече без разрешението на албанските господари в "собствената" му страна пак е съскал в сръбския вестникспокойно *** нас ако ни боли зъб вие вече сте без зъби ;)
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре де какво трябваше да направят полицаите? Арестували са агресивните и са си свършили работата. Боя ще е в полицията
9
4
 
6
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
По туй време британ нема, начи ***...
8
4
 
7
 
! Отговори
ДОБРЕ Е ..... преди 12 години
...ЩОМ НЕ СА ИМ УДАРИЛИ И ПО ЕДНА ***, В ДВИЖЕНИЕ.......ХА,ХА,ААААА..!В "***" Е ТАКА......ОСОБЕННО В ЧЕРВЕНИЯ.....!!!!!
7
4
 
4
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
MOGO ZAEHA DA NI LOVIAT----IZBOTREN TURIZAM V KAFEZA-----NOVA MODA
6
4
 
12
 
! Отговори
1 преди 12 години
*** работа
5
9
 
29
 
! Отговори
dred# преди 12 години
Не полицай, а ГОМНА ... на ***, пияници и мутри мълчат !!! Ежат се не на когото трябва ... смешници, ама и те като посраната ни държава !