Седем души са арестувани след бой на сметище

Те "респектирали" група роми заради територия
10 авг 2012 15:40,
34
Седем души са арестувани след бой на сметище
Снимка: Impact press group

Седем души - четирима мъже от София, един от Нови Искър, една жена от столицата и една от Перник, са в ареста след скандал и побой за “разпределение на територия“, съобщиха от полицията.

При побоя са пострадали 30-годишна жена и 50-годишен мъж. Скандалът се е развихрил на сметището между Сливница и село Алдомировци вчера около 10.35.

Пристигналите на място екипи установили, че на сметището, разположено между града и с. Алдомировци, е пристигнал червен микробус.

От него слезли непознати, които въоръжени с метални тръби и бухалки, нанесли побой на група роми, ровещи в боклука.

Двамата пострадали от побоя били транспортирани с множество наранявания по ръцете и краката в спешния център, а впоследствие и в лечебно заведение, където им е била оказана медицинска помощ.

Служителите на реда успели да задържат нападателите недалеч от местопроизшествието. На третокласен път униформените засекли въпросния микробус, марка „Мерцедес 207 Д” със софийска регистрация.

Освен водача и возещите се на предната седалка две жени, в товарното помещение били установени още четирима мъже.

При огледа на превозното средство криминалистите намерили и иззели бухалките и тръбите, с които бил нанесен побоят. В хода на разследването станало ясно, че групата била изпратена да „респектира” ровещите в сметището, с цел да ги отстрани и заеме тяхната територия.

Седмината са задържани с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая в РУП-Сливница е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325 от НК. Работата по пълното изясняване и документиране на случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: сметищепобойроми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
3
 
! Отговори
do 22 преди 11 години
Как *** бе, не прочете ли?! "Софиенци" са с аристократично потекло, със синя кръв и родословно дърво :)))
28
8
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
do kogas tozi rasizam gospoda gyauri alah nadavi prosti navsyakade savi vinovni ***
27
1
 
12
 
! Отговори
алоооооо преди 11 години
а когат *** респектират БГ -даже и патрулка не идва -а камо ли да ги окаушат....деееба и държавата ....гейберска
26
1
 
7
 
! Отговори
майнатайм преди 11 години
чак толкова ли се печели от ***?че ги има и в изобилие,супер далавера,Клондайк на балканите,силиконовата долина на Европа,златната мина на България.бъдещето на нацията!
25
1
 
29
 
! Отговори
Българин преди 11 години
8 - правилно, но аз ще те допълня:ЛИЦАТА, КОИТО НЕ СА БЪЛГАРИ И НЕ ВЛАДЕЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ПИСМЕНО И ГОВОРИМО - ДА БЪДАТ ЛИШАВАНИ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО !!!
24
0
 
11
 
! Отговори
Дон Цеци преди 11 години
" Пилета бият прасета брат" !!!
23
2
 
6
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
Ами селски, направи се на *** (а може и да няма нужда да се правиш, не те знам), убий някой българин, пък да видим дали няма да те търси полицията, както твърдиш :)))
22
1
 
2
 
! Отговори
BG преди 11 години
Shto ste gi aerstuvate be skapani smeshni policai,horata sa vi napravili usluga vie gi arestuvate,na kogo sluzhite be prodazhnici na Bulgarskia narod ili na *** ?
21
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** мръсните куки! Значи който бие *** веднага го залавяте, а? А *** като убиват българи всеки ден никой не ги търси изобщо. Продажна ***! Един ден сами с *** ще си живеете!
20
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кво се учудваш че се бият за сметището,знаеш ли какви пари вадят от там.А се водят безработни,на борсата са,взимат помощи,не плащат и един лев данък.И държавата си затваря очите за тях а нас ни гони до дупка.Все едно нашите деца камъни ядат.
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако ти падне на чалъм - бой
18
2
 
25
 
! Отговори
Защо в статията преди 11 години
не се уточнява, че и арестуваните побойници са ***?!Тук става въпрос за разправии и съперничество в рамките на ромската общност. Да си решават проблема чрез тяхното мешере, защо ангажират полицията?За да може да съществува и функционира МВР, се използват парите от данъците, които плащаме ние.*** пък отчисляват по 10% от печалбата от всяка кражба или друга далавера и дават тези мръсни пари на *** мешере.Тоест, пак на наш гръб е озаптяването на гореописаната боклукчийска кавга.
17
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Божкеее, щом и за сметище започнаха да се млатят...Това го няма и в Африка
16
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Масов разстрел за всички арестувани ***
15
5
 
1
 
! Отговори
до #17 преди 11 години
Ми аз си имам оръжие,тои закона си позволява.*** си изкараи курса подаи си молбата и си купи бе пич.
14
2
 
10
 
! Отговори
Копнато преди 11 години
Вчера Франция предприе поредното масово експулсиране на *** в Румъния и България, съобщи Си Ен Ен. Повече от 200 души бяха изгонени от *** катун в покрайнините на Лил. В друг катун пък са конфискувани 15 превозни средства, съобщи Би Би Си.Левият президент Франсоа Оланд продължава политиката на десния Никола Саркози, отбелязват с недоволство *** фондации в ЕС. Те твърдят, че Оланд обещавал други неща в предизборната си кампания.Само че експулсирането не зависи от ляво-дясното деление в политиката. Като държаен глава Оланд е длъжен да осигурява националната и социалната сигурност на французите точно толкова, колкото и всеки негов предшественик, независимо дали е десен, ляв или центрист.Френският в. Фигаро съобщи вчера, че известният защитник на ***, свещеник Артюр Ерве, ще покръсти десетина ромски деца, застрашени от изгонване от ромски лагер край Лил. Покръстването ще бъде в знак на протест срещу планираното разваляне на лагера. В миналото 73-годишният свещеник е работил със затворници и ***, а сега помага на ромските деца от незаконните лагери.По данни на местните власти в района на Лил живеят 2800 роми. Лагерът, който предстои да бъде съборен, е в Елам, край Лил. В последно време в околностите му е имало размирици, стрелба и взривове на епидемии, което е накарало властите да го премахнатМеждувременно, в южната част на Европа, станаха няколко криминални инциденти с роми, в които участваха и правителствени служители. На 16 юни в Словакия полицай откри огън срещу къща на престъпно семейство роми, убивайки трима и ранявайки двама души. Местни медии, цитирани от ИА Кросс съобщиха за друг случай, при който 51-годишен мъж е застрелял в дома си в град Гурбаново многолюдно *** семейство.
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато човекокподобните се млатят помежду си, горе-долу се търпи, но започнат ли да нападат хора ще става страшно. Крайно време е да се приеме поправка в закона позволяваща притежаването и употребата на оръжие при самозащита в рамките на собствения дом или имот!
12
1
 
7
 
! Отговори
стефан преди 11 години
и аз бях там,и за пих и се бих...
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой да е чул или видял нещо смислено и полезно, направено от ***??? В целия свят знаят какво представлява това паразитно племе, но просто нещата не се назовават с истинските им имена... Само един човек се бе сетил за тях през Втората световна, но нямаше време да ги изпрати за вечни времена в царството небесно... Жалко!!!
10
0
 
39
 
! Отговори
поръчков журналист преди 11 години
СКЪПИ СЪБРАТЯ БЪЛГАРИ, ВИЖДАТЕ ЛИ КАК ЖАЛКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ СА ИЗПИСАЛИ ЗАГЛАВИЕТО НА ТОЗИ ПАСКВИЛ, НАРЕЧЕН НАЦИОНАЛНА НОВИНА - ПРОСТО ДВЕ *** ГРУПИ СА СЕ МЛАТИЛИ НА НЯКАКВО СМЕТИЩЕ. ОТ ЗАГЛАВИЕТО ИЗЛИЗА, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ, БЪЛГАРИ СА БИЛИ НЕВИННА ГРУПА ***/РОМИ/