Пореден масов бой между роми в Петрич

Ударен с керемида по главата е в болница
Обновена: 15 авг 2012 18:51 | 15 авг 2012 18:48,
54
Пореден масов бой между роми в Петрич
Снимка: Impact Press Group

Пореден масов бой между два съседски ромски рода се разрази в Петрич, съобщиха от МВР. Баталните сцени се възпламенили заради силна музика в ранния следобед днес.

Ромите са се били с подръчни материали. Един от пострадалите е бил ударен с керемида по главата и е настанен в петричката болница.

Още по темата


До момента няма точна информация какво е състоянието на ранения. Боят между ромите в Петрич е потушен. Има задържани.

В началото на юни също имаше масов бой между две фамилии и като по чудо нямаше ранени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
nona преди 11 години
Хайде сега и да ги полекуват за наша сметка,защото така е хуманно.А на нас да вдигнат здравните осигуровки,че всичко поскъпна и настоящите не покриват клиничните пътеки за спасение на пострадалите
29
0
 
6
 
! Отговори
assos преди 11 години
Европа уж реве че ги дискриминираме а не ги иска и ги праща обратно...Да се направи стена като в "Предградие 13",да се постави тежковъоръжена охрана и а е минал някой а е получил порция олово!!! :)
28
0
 
12
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Предлагам *** гета да се оградят с високи стени,да им дадем автомати и да ги оставим да се изпотрепят както им душа сака,белким изчезне тази божа напаст!!!Европедофилите като обичат толкова много *** ами да си ги вземат и да им се радват!Ама не,северноафриканските им *** палят,убиват а те не извадят картечниците и огнехвъргачките и да ги прогонят там,от където са дошли!Хак им е на либерастите,Амиен им е малко!Нашите медии защо не писаха за Амиен онзи ден и вчера???Пак палежи.
27
0
 
11
 
! Отговори
kireza преди 11 години
В българската менажерия има няколко вида - българи,турци,арменци,*** и т.н....Същества с името "ром" не е имало и не ще има!Нашите абсолютни некадърници по българска граматика да си върнат дипломите и да се махат от управлението на тази държава!!!Има ***!!!
26
0
 
15
 
! Отговори
popo преди 11 години
Стига с тия роми, защо обиждате бедните хорица, та те цял живот са си биле *** и са си такива.
25
0
 
16
 
! Отговори
Скалата преди 11 години
като чета такива новини и коментари ми иде да подпаля къщата ми и да хвана първия първия самолет за някъде и да забравя ,че съм прекарал 30 години в тая държава
24
0
 
19
 
! Отговори
хех преди 11 години
днеска помежду си, утре - по нас...
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам да открием дарителска сметка за пострадалия ! А Биойко може да прати и Кугарите , за да го настанят в Правителствена !
22
0
 
8
 
! Отговори
х преди 11 години
*** (от гръцки: αθίγγανοι, асингани - "недосегаеми")
21
2
 
24
 
! Отговори
Ариец преди 11 години
Страшилището за *** през Втората световна беше Адолф Айхман,сега пред 21-век единствено Андерс Брайвик съумя да покаже че е борец и герой,никой друг не успя да ме впечатли толкова,колкото Брайвик!Велик е Андерс Брайвик,всички трябва да го подкрепим иначе ще ни мачкат *** и ислямисти!Да се бием за свободата на Европа!
20
0
 
40
 
! Отговори
Ариец преди 11 години
И вие форумци пишете през главата си!"Кой ще плаща лечението на пребития ***"- Вие ще го плащате умници такива,като не искате да се хвърляте на бой срещу *** и мюслитата-които да подчертая са много задружни(мит е че турците мразят *** )!Защо не отидохте да протестирате пред Съда в Димитровград,когато един наш човек нападна с мачете ,няколко *** и никой не отиде да го защити!Кви българи сте тогава?
19
0
 
42
 
! Отговори
Ариец преди 11 години
Избийте се бе !
18
2
 
28
 
! Отговори
saki преди 11 години
Айде за домашните си кучета и котки давате луди пари за прегледи и ваксини, а за един уникален вид ***-полумаймуна се скрънзавите. Ромите са уникален подвид и трябва да ги опазим, те са умствено по развити от макаците и тва ги прави уникални. Утре на Марс вместо пробно кацане с *** ще използваме ухилен ром, не ги мразете те все пак са животни и не може да очкваме от тях човешки постъпки.
17
1
 
57
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ преди 11 години
Единстеното което живо ме интересува е дали са платени на *** осигуровките. И ако не са, в което съм 99% сигурен Въпросът ми е КОЙ ще плати лечението му.Риторичен въпрос, нали?
16
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия само имитират и разиграват полицията. Как може да няма нито един убит пи толкова много сбивания
15
0
 
66
 
! Отговори
Математика преди 11 години
Ето едно от местата където ни отиват парите - полиция, линейка, престой в болница, арести, дела. Всичко това не е евтино. Всеки божи ден, на десетки места в страната едно и също. Към това като добавим кражби (на всичко възможно), гледане на изоставените им деца, помощи в брой и натурални, неплащането на вода и ток, и т.н. Преките и косвени разходи за издръжката на *** в България възлиза на повече от 10 милиарда на година. С тези пари към заплатите ни ще сме средна европейска страна...
14
1
 
16
 
! Отговори
SELO преди 11 години
KAK SHE GO PRIEMAT V BOLNIZATA NE MOJE TOI NEMA OSIGUROVKI.MAIKA MI SI S4UPI KRAK I TREBVASHE DA PLATA 1600LV OSIGUROVKI ZA DA A IZLEKUVAT .TEZI *** KAKVO JIVEAT GRATIS ZEL JIVOT I PRAVAT SAMO BELI.VAAAN .TREBVA I TE DA PLASHAT VSI4KO KATO NAS.NA SOZIALNI POMOSHI KARAT SKAPI KOLI.
13
0
 
39
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Никакво разтърваване ,да се избият помежду си.
12
0
 
20
 
! Отговори
SS преди 11 години
ЩЩД на ромите !!!
11
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ромите са се били с подръчни материали. Един от пострадалите е бил ударен с керемида по главата и е настанен в петричката болница.-- Интересно кой ще му плати лечението?Защо белите трябва да си плащат всичко а на *** всичко им е без пари?Е сега сигурно лечението на тоя маймуняк струва поне 2 бона.Вместо тея пари да бъдат похарчени за нещо друго те ще отидат за тъпия *** дето утре пак ще цъфне с разбита тиква за лечение.Къф е смисъла да се хвърлят пари за нищо?