Тяло на мъж с 15 прободни рани е открито в Бургас

То е намерено на крайбрежната алея през нощта
Обновена: 29 авг 2012 09:12 | 29 авг 2012 08:23,
74
Тяло на мъж с 15 прободни рани е открито в Бургас

Убийство е извършено в Бургас тази нощ. Тяло на мъж е открито около 2-3 часа през нощта на на алеята зад Пантеона в Морската градина в Бургас.

От пресцентъра на ОД на МВР потвърдиха информацията, но все още не могат официално да обявят
самоличността на загиналия.

По информация на bTV по тялото на убития са открити над 15 прободни рани. Те са направени вероятно от нож.

Той е на средна възраст и у него не са открити документи. Тялото му е предадено за аутопсия.

Районът около мястото, където е намерено тялото, е отцепен. В момента полицията прави оглед на местопрестъплението.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз да не съм Бургазлия че да ги бия жените,а от батките изобщо нямам притеснения,те се бият с жените..след две бързи парцуци:)
46
1
 
8
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Това ми звучи като да са от твоят си край ? Гурбетчиите бързо се намирате . Айде недей и ти се пали . Виж наистина какъв хубав ден е отиди да поцапаш морето малко, пий една бира, ракия, квото там пиеш в 10 часа сутринта , набий жената ,че тая вечер може да няма кой да набие неговата . И не се притеснявай , никоя нацепена адидас батка нищо няма да ти направи ....докато не започнеш да се правиш на нацепена адидас батка ;) Всичко хубаво и лек ден от мен.
45
0
 
3
 
! Отговори
audi преди 11 години
ОДИ ГО ТУРСИ СЯ ИЗВЪРШИТЕЛЯ..
44
4
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 11 години
Винаги казвам на моите децаче трябва да напуснат тази държава(село Б-я)ако искат да имат бъдеще.
43
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не,краката им се размекват като кажа че не съм от Бургас:)
42
2
 
7
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Чаткам и бачкам , щото мога да го правя едновремнно. Вярно прав си , не с особено добър правопи. Ама поне лошият ми правопис е там където само ти си ми проверяващ. Но пък поне не съм отишъл да живея някъде където не ми харесват хората , само за да мога да цапам морето....Е това щеше да е жалко ;) Чакай бе нашите жени не са ли мутреси на нацепените батки ? Как ти обръщат внимание да нямаш БМВ-а ...Или просто като им кажеш "Как е гурле? " им се размекват краката.
41
0
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Бате, и не стига, че ушаните са твърде многочислени и никва не я вършат, че и *** за зеле не стават, ми и за увеличение на заплатите ревът, чумичката да ги тръшне макар. Не стига, че и тва им е много. *** главния ушко ще им угоди, то се знае. И ние само ще си плюем по форумите, тяхната кожа.
40
5
 
3
 
! Отговори
До Бургас преди 11 години
Що така бе батка,бачкаш уж пък чаткаш в нетчето,ако и работата и е като правописа-къдриш.А относно виждането-откъде си сигурен,аз съм си у ваше село,откакто оцапахте реката у наше село,аз дойдох да ви цапам морето:)Пък и мегдана ви е по-голям,и жените ви са самотни,тук ми е добре:)
39
1
 
11
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Слабо ,маняк. На работа съм . Пък и ние... по селата пием вече. Някак си по спокоен ни е животът на нацепените батки и не се налага да се наливаме от сутринта ;) . Всичко хубаво ти желая Гражданино Гурле. Няма да се поля , поне съм спокоен ,че теб няма как да те видя у наше село. :)
38
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДПС е единствената алтернатива и сила, която остана да направи нещо. Всички други перковци се видяха какво могат-анархия, мизерия и бандитизъм.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 35/ Навярно и така е било, но днес пък виновен никога няма да влезе или пък ще избяга и ще се скрие, а го отнасят невинните. Законите на Тошо са истината-иначе спасение в бугаристан няма.
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На запад също се извършват престъпления, но законодателството защитава хората на доста високо ниво. Днес в Бг защитени и въоръжени са само милиционери, военни и пенсионерските им формирования и съмнителни бизнесмени, простосмъртните господ да ги пази.
35
9
 
6
 
! Отговори
До Бургас преди 11 години
Е,какъв комплекс може да имам от Бургас,село като село:)Споко,не се пали толкова,вън е хубав ден,излез на плажче,удари една биричка,гурле:)
34
1
 
6
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
А знаеш ли покрай *** и колко невинни са влизали в кауша?
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такава политическа сила днес, която би искал да да имаме стабилни закони, спокоен и сигурен живот. И гербери и бесепари-сите са от едно котило и не им дреме за нищо. Редуват си се през година и им дреме за просто смъртните.
32
2
 
15
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
В интерес на истината...гурле ...квото и да означава това, изключително много харесвам и Пловдив и Варна и Стара Загора и сума ти градове в България, живял съм там и никой не разбра ,че съм нацепена батка...под прикритие ще предположиш - един вид. Комплексираната част няма да я обсъждаме , щото така като ти гледам коментарите , се тресеш от комплекси като чуеш Бургас. А колкото до Провинцията , която споменах - сега е момента със смесени чувства да те въведа в дебрите на сарказма. Всичко хубаво
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Или гей,или педофил,или Бургазлия.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стандарта, който и бил при Тато и законодателството, което сме имали е на светлинни години от днешното беззаконие. Ред и сигурност е имало и *** бързо си били въдворявани, там където им е мястото.
29
1
 
4
 
! Отговори
?? преди 11 години
Или е бил педофил,или гей,или и двете заедно
28
3
 
9
 
! Отговори
Riko преди 11 години
Такава анархия и бандитизъм не е било и през турско, убеден съм. Всичко е било измишльотини. Това ще е дереджето и законодателството, докато управляват комунисти. Как ни търпят в ЕС не е ясно.