4-годишно момиче загина, блъсна го лека кола

Детето пресичало, когато го отнесло "Субару"
Обновена: 23 апр 2013 14:59 | 23 апр 2013 11:15,
72
4-годишно момиче загина, блъсна го лека кола
Снимка: Булфото, архив

4-годишно момиче е загинало, след като било блъснато от лека кола в с. Костичовци, община Димово, съобщават от полицията във Видин.

Около 16.45 часа вчера детето пресичало ул. ”Георги Костадинов” и било блъснато от движещ се с несъобразена скорост лек автомобил „Субару”, управляван от С.С. на 36 години от Белоградчик.

В резултат на удара момичето е починало. Водачът е тестван с дрегер, не е отчетено наличие на алкохол. Връчен му е талон за кръвна проба.

По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
9
 
3
 
! Отговори
с. до 777 преди 11 години
Ти прочете ли ли внимателно статията?*** се е движел с несъобразена скорост!А деца наистина не е редно да се оставят без надзор,но все пак говорим за малко населено място,а не за град!Там живота тече по различен начин!Шофьора си е за затвора!
38
1
 
17
 
! Отговори
Истината преди 11 години
ЕДно е очевидно от информацията в статията - безотговорни родители и като следствие детето им е блъснато от лека кола. Колкото до шофьора - по информацията в статията не може да се каже нищо - нито дали е виновен, нито дали е невинен. Понятието "несъобразена скорост" е вкарано в закона, за да може винаги нас шофьорите да изкарат виновни, а не истинските виновници - най-често заради лошо поддържан път.
37
0
 
18
 
! Отговори
777 преди 11 години
Не е нормално 4 годишно дете да пресича само! Да се оставя без надзор! Водачът е виновен колкото и родителите, но само той ще го отнесе. А възрастните , които пресичат където сварят .....пак ли водачите на МПС са им виновни?
36
2
 
3
 
! Отговори
мммм преди 11 години
Първо , това което е написано в статията не е вярно. Детето е било на тротоара .
35
3
 
6
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
Не си прав,сега видях снимки от селото и точно главната улица е асфалтирана и доста права.Другото е,че почти всички къщи са на един метър от улицата и няма тротоар.За мен станалото е следствие на несъобразена скорост за населеното място(улицата е права и шофьора се е набирал)и внезапното искачане на детето.Не обвинявайте родителите,няма култура на шофиране в България.В София много хвърчат с над 50 кмч в населено място.Ако е карал с 40-50 км нямаше да убие детето.
34
0
 
4
 
! Отговори
d преди 11 години
Do kato ne se iziasniat pri4inite za6to deteto e bilo samo navan i e presi4alo ulitzata e izli6no da se sadiat roditelite. Moje bi ima ratzionalno obiasnenie na tova. Detzata sa nepredvidimi i ne znae6 kakvo da o4akva6 ot tiah. No otgovornostta na 6ofiora e stra6no goliama pri polojenie 4e ulitzite ne sa obezopaseni (znatzi, pe6ehodni pateki i t.tn), toi bi triabvalo de sa saobraziava s tozi fakt. Istinata e 4e kato 6ofiori imame mnogo niska kultura, kolko hora i detza izbiha na pe6ehodni pateki
33
7
 
31
 
! Отговори
! преди 11 години
Как се възпитава дете знае всеки, с изключение на този, който го има.Всички коментирате детето и безотговорността народителите, но дума не обелвате за "отговорното" поведение на шофьора. :(
32
0
 
10
 
! Отговори
Momo преди 11 години
"несъобразена скорост" - има си хас да е била съобразена...*** полицаи.
31
8
 
13
 
! Отговори
optimist преди 11 години
ЗАТВОР! Най-малко 8-10 г.
30
3
 
32
 
! Отговори
Gele преди 11 години
Ако детенцето е от ромски произход, мисля че въпроса "къде са били родителите" е излишен...
29
0
 
3
 
! Отговори
kiro преди 11 години
До Анонименti ne si dobre ...............
28
7
 
25
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
ЗАТВОР ЗА ШОФЬОРИТЕ КОИТО КАРАТ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ И НЕ СПИРАТ НА ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ! САМО ТАКА ЩЕ СЕ НАУЧАТ! ЗАТВОР ЗА ТАКИВА ШОФЬОРИ!
27
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Родителите са за затвор,ако не са били безотговорни то щеше да е живо.Нешофера а родителите са за съд.
26
6
 
32
 
! Отговори
Eдин преди 11 години
Какво прави 4-годишно дете само на пътя? Не съм бил в това село, но веднъж съм преминавал през Димово в светлата част на деня и бял човек не видях. Жалко за детенцето, но така или иначе след време то щеше да се превърне в майка си, която вместо да е от полза за децата си извлича полза от тях, дори и в смъртта им. Съжалявам за това, което пиша, но то е факт. Шофьорите трябва да бъдат научени да намаляват в населените места, но това ще стане когато някой научи полицаите да бъдат полицаи.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен..Толкова си СофияНИЦ :))
24
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз от 15г съм Софияниц. Като си отивам на село карам с 90-100 щото ми хвърля масло колата. Ама като стигна в селото се изрезвам яко, да ме видят всички че съм си дошъл, и най-вече момичетата. И верно е малко опасно, ама един път живеем!
23
0
 
24
 
! Отговори
... преди 11 години
До Лукова главаГлупости, 70 км/ч нито е съобразена, нито законна скорост при движение в населено място. И ако детето е било само, а се установи, че скоростта на водача е била в норми не винаги той следва да бъде считан за виновен. Зависи. От всяка паркирала кола може да изкочи хлапе. Ти убеден ли си, че си застрахован, че такова няма да попадне под твоите колелета? Ако ще да караш и с 30 км/ч.
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО ,НО ТАКИВА БЕЗОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ БИВА ДА ЛЕЖАТ И ТЕ В ЗАТВОРА , ВИНАТА ПОЛОВИНАТА Е ТЯХНА , ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТРЯБВА ВСЕКИ ДА ИМ ПАЗИ ДЕЦАТА , БЕЗОТГОВОРНОСТ ОТ ВСЯКАДЕ
21
1
 
48
 
! Отговори
СОФИЯ преди 11 години
А КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ, КОЙ ОСТАВИ 4 ГОДИШНО ДЕТЕ САМО НА ПЪТЯ ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е! НЕ МОЖЕ ДА ВИНИМ САМО ШОФЬОРИТЕ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ И ТЕ НЯКОЙ ПЪТ ИМАТ ВИНА
20
5
 
16
 
! Отговори
Лукова глава преди 11 години
До знаещКато не знаеш с каква скорост да караш, по- добре недей да караш. И не ми говори за първата катастрофа, която била станала с 4 км/ч Преди 150 години е било едно, сега е друго. В населено място се кара така, че да имаш 0 - 5 метра, спирачен път. Това понякога означава 70 км/ч но може и да е 30 км/ч Зависи от спирачки, гуми, настилка, атмосферни условия и т.н. Обаче тънкопи*ковците обичате да "изрезвате" таралясниците си и после да ревете, като оплескате нещата.