Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, казва той
2 юли 2024 10:09, Нели Христова
199
Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

"Предотвратихме падането на самолета", заяви пред БНР един от основателите на партия "Величие" Ивелин Михайлов.  
По думите му 5 човека от парламентарната група ще бъдат "разкъсани" при гласуването за кабинета, но след скандалите от вчера вероятно няма да дадат своята подкрепа:

"След скандалите, които станаха вчера, в една тяхна вътрешна група те са написали, че няма да гласуват нито за първия, нито за втория, нито за третия, защото са изобличени".

Още по темата

Останалите са твърдо против и искат да спазят дадените обещания към избирателите, отбеляза Михайлов.

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, подчерта Ивелин Михайлов. По думите му се вменяват тези, че е зависим и подкрепя ГЕРБ. Истината е коренно различна, декларира той.

"Бях принуден да се извинявам заради тези мои твърдения, че някои от нашите депутати може би по някакъв начин им е оказан натиск или са взели финансови средства, за да променят своето становище по темата – това, което изказахме по време на изборите. Имам запис с полк. Николай Марков и Дарин Георгиев, които казват, че ще гласуват за програмно правителство с третия мандат, което изцяло е отстъпление от нашите обещания към избирателите".

Той обяви, че Николай Марков е част от тези 5-ма депутати, за които има съмнения. И съобщи, че го заплашва:

"Че ще бъда унищожен, ако партията не се прехвърли и той да бъде председател. Също така казва, че можел да ми реши финансовите и политическите проблеми, което за човек с липса на финансови възможности, като него, изведнъж да се появят такива финансови възможности, също ми навява някакви мисли, които са неправилни. Постоянно се мъчи да прави някакъв опит за разцепление в парламентарната група, да надъхва хората едни срещу други. След първия парламентарен ден този човек тотално се промени. Явно някой много го притиска и си играе с него и е зависим. /…/ За мен се изсипва страшна помия навсякъде, а той е в нищото – никой не го чува, което показва, че е сключил някаква сделка с дявола".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от Общество
Сачева: Няма как да има коалиции от типа "Орел, рак и щука"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Що му трябваше да прави партия? Добре си беше на патриотичния фронт. Хората щяха да го ценят повече от колкото сега, с тези срамни игри между него и псевдо полковника , и псевдопреподавателя Марков. Който много бутафорно, взе да се пъчи и прави важен. Горките студенти!
190
0
 
1
 
! Отговори
Й преди 1 ден
Най добре за Ивелин е да отиде за месец в Атон да успокои душата и изчисти мислите си
189
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Никой ли, не му каза, че Марков е от комунистическото ДС? Той се опитва да шиканира и ГЕРБ, освен Михайлов.
188
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не съм разбрал проблема, Николай Марков бил сключил сделка с дявола, а проблема е че не я е сключил със самообявилия се с уточнение на Исторически парк Създател.В сектите е така религиозните конфликти ескалират, а простотията е тая се лее като пълноводен водопад след тропическа буря.Сега да видим на къде ще ги избие, такива ги избива основно на атентати у харакирита.Макар че с наличието там на кръстоската между Мата Хари и Киро Харакири там има превес в полза на последната опция.
187
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Сега Неприличие да направят коалиция с другите неонацисти от Изхождане и с неориентираните *** комунисти от Продължаваме Педерастлъка и на цялата коалиция девиза да е ние преебаваме България и да привлекат като приятел без коалиция Няма такъв Слави, тоест тъй кръстените ИТН и коалицията между национал-болшевиките, цирка и психиатрията на 4 километър е готова, както и помощта от чалга сектора е осигурена, това ще е новата тройна коалиция, пълен кретенлък.
186
0
 
8
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 ден
А кой му е полка на този "полк. Марков"? В НСО явно им раздават офицерски чинове за който черпи 2 ракии...
185
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ох, какви глупости! Насериозно ли искате да ви приемаме?
184
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тия са цирк Балкански...100к шарана им се вързаха
183
0
 
4
 
! Отговори
Тоя е глупав! преди 1 ден
Ясно , че е измамник и сектант, който прибира парите на подведени хора! Сега бие барабан, а дано го арестуват, за да се спаси от плащане на задължения към държавата и измамените членове на сектата!
182
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ей това е положението, дрогаре и дрогарке. Вие си мислите, че досегашните политици са лоши и протестно вкарвате в парламента такива уникати, че свят да ви се завие. Далавераджии, джедаи, рицари, шарлатани, събрани от кол и въже, гладни и с дългове. Да се връщаме по-скоро към нормален политически живот, че след още няколко авантюристи и спасители накрая самата държавата ще се разпадне.
181
2
 
5
 
! Отговори
Емо преди 1 ден
Борисов не иска гласове от слабохарактерни хора като Величие.
180
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тоя излъга, че профила му бил хакнат, а в интервюто в Нова каза абсолютно същте неща като в уж "хакнатия" пост.
179
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не могат да се разберат как да ви изтъргуват гласовете на баламите които сте пуснали за тях с надеждата за нови спасители!
178
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Единия заблуден сциентолог, другия , гладен измамник и предател... Жалка "партийка", която ще изчезне за нула време.
177
1
 
9
 
! Отговори
Сашо преди 1 ден
Сциентологията е обявена за секта в България.Незнам кой точно е сключил договор с дявола....
176
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ивелин Михайлов се подиграва с вярата на хората в Бог. Щял да даде обет пред бог. Михайлов е представител на New Era(Сциентология) за България,пише го на снимка на Фейсбук страницата му, на която Шефът им през 2019 му поднася с бели ръкавици уникално издание Дианетика (сциентология) в централата на NewEra в Дания.Това е мн.високо Ниво, но се размериса и тр. да се маскира като русофилство. На друга снимка набожния позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон! Потвърди сам че ходил там
175
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Бе, само с тия двамата ли ще се занимаваме 5 седмици?
174
4
 
5
 
! Отговори
vs преди 1 ден
Куката ще подкрепи кабинет срещу пазене от страна на т***иквоча! Ама излизаме и ви помитаме! Фесо***ве с крадци от гроб няма да управляват! До гуша ми дойдде!!!
173
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
бягай форест, бягай.
172
1
 
4
 
! Отговори
Шиши преди 2 дни
Е чак пък дявол!