Внимание: Разпространяват се фалшиви имейли от името на ОЛАФ

МВР: Получателите да не отварят файла и да не връщат отговор
15 май 2014 14:44, Анисия Иванова
8
Внимание: Разпространяват се фалшиви имейли от името на ОЛАФ
Снимка МВР

Разпространяват се фалшиви електронни писма от името на Европейска служба за борба с измамите (ОЛАФ), съолщава МВР.

От ОЛАФ са съобщили, че редица организации са получили електронни писма от нейно име.

Съдържанието на известията гласи, че в службата има жалба срещу съответната организация, в резултат на която институцията започва разследване.

ОЛАФ заявява, че не е разпращала подобни електронни известия. Съобщенията са фалшиви. От европейската служба призовават получателите да не отварят прикачения файл и да не връщат отговор на подателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ОЛАФмврфалшиви писма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпросът е защо си дават парите. След това ходи доказвай кой какъв е. Трябва сами да се пазят! Ясно е, че МВР е корумпирано и неадекватно.
7
3
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 10 години
За измамените баби държавата наистина донякъде има вина, защото ако МВР се заеме сериозно, бързо ще се справи с този род безобразия, на територията на нашата малка държава. защо не се занимават приоритетно с телефонните измами? Защото някой отнякъде наредил да не притесняваме онова малцинство, което припечелва чрез тези мошеничества, и не само чрез тях.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не е политическа тема. Това е измама 419 и е известно от 22 години насам. Не се иска да си умен, иска се да не си бавно-развиващ се!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Непрекъснато се разпространяват и фалшиви данни от правителството, колко много работа вършат и колко прекрасен ще ни направят живота.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По тази логика държавата е виновна, че бабите ги мамят по телефона...
3
2
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
Не особено интелигентният също плаща данъци, а родината му стриктно прави вноските си в касата на ЕС. Така че и този тип хора имат правото да бъдат защитени от измамници.Ти може да имаш знания в една област, но в други сфери не си специалист. Значи ли това, че трябва теб да те определят като ***, ако попаднеш на некадърен хирург и той те оперира като с две леви ръце?
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Написано е доста неграмотно. И от различен домейн от този на олаф. Ако се види хедъра, сигурно IP-то води към Африка.Трябва да си кръгъл *** за да се хванеш на тая въдица.
1
2
 
3
 
! Отговори
??!! преди 10 години
Е, възможно ли е да не могат да разобличат измамниците, след като са имали наглостта да злепоставят институция като ОЛАФ?!