Руснаците, били полицаи - на свобода

Имали билети за Москва, но обещали да са тук
8 юли 2017 11:21, Петя Славова
54
Руснаците, били полицаи - на свобода
Снимка: bTV

Окръжният съд в Бургас освободи под домашен арест двамата руснаци, удряли полицаи в хотел в курорта Свети Влас.

Туристите – баща и син, са обвинени в нанасяне на лека телесна повреда на длъжностни лица.

Още по темата

Въпреки че имат билет за Москва за следващата седмица, руските туристи обещаха, че няма да напуснат страната, а ще изтърпят мярката в апартамента си в Свети Влас, съобщава bTV.

Те дори предложиха да го ипотекират срещу парична гаранция. Чужденците се сдобиха с обвинението след яростна съпротива при ареста им преди дни. Полицейският екип бил извикан след инцидент в ресторанта на комплекса.

Според управата руснаците счупили част от стъклен покрив. Полицаите, които са си извадили медицински свидетелства, обясняват, че са получили удари в лицето и ребрата.

Руснаците пък твърдят, че самите те са жертва на побой от охранителите на комплекса. На делото присъства и почетният консул на Руската федерация в Бургас, потърсен за съдействие от туристите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
6
 
! Отговори
Бояришник преди 7 години
На руснаците им остана само голото самочувствие и вроден национализъм! Иначе техният народ живее по-зле и от нашия. Да цитирам ли защо? Ще припомня само ,,Бояришник,, - смъртоносната иркутска ,,водка,, и спирам с примерите!
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шведа *** за шут в главата на камериерка= вече един месец в кауша.Пияни нруски *** нападнали и били ПОЛИЦАИ=на свобода.Не случайно в Европа изобразяват България като клозетно клекало.
29
4
 
19
 
! Отговори
Гадняри! преди 7 години
И какво като са руски полицаи?Български полицай ТАКА ли ще бие РУСКИ полицаи ако е на курорт в Сочи??? Питайте ги за АЗБУКАТА, която употребяват: може да са учили, че Сталин я е написал.Никакво снизхождения: ЯРОСТНО съпротивление: кой знае какви престъпници са и ЗАЩО са дошли.... Ако избягат? Пак РБългария ще е виновна!А ОТКЪДЕ РАЗПОЛАГАТ с толкова пари и на ВСИЧКО са ГОТОВИ, само да са НАВЪН????ЗАЩО ГИ ПУСНАХТЕ? УНИЖАВАТЕ ПОЛИЦАИТЕ и БЪЛГАРИЯ!!!! ( или за вас са "другари"??)
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турчин, колко си турчин, толкова да си жив!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко урвата я направи тази страна рай за манг... и ад за българите. Бог да му върне според делата!
26
11
 
2
 
! Отговори
Турчин преди 7 години
Верно бьлгарите са страхливи мишки, спор няма! Руснаците поне са мьже. Емигрирайте да си вьрнем България :)
25
8
 
4
 
! Отговори
хм преди 7 години
На видеоклипа ясно личи ,че полицаите налаг яко, а руснаците-се отбраняват. Има доста неясноти по въпроса-какво правят полицаите там ,например.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 33 А МИ ПИШАТ ХОРАТА ЩО ТО СА ПАТИЛИ. И ТИ КАТО ПАТИШ ОТ БЪЛГАРИ И ПИШЕШ. В НАШТО СЕЛО СЕ ПОЯВИХА РУСНАЦИ. И СЕГА ЦЕЛАТА РОДА И ТЯ ТУК.А ЩО БИЯТ, ПОЛИЦАЙ. ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ ЗНАЯТ ЧЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ ЗА ТЯХ Е РАЙ.. В никоя друга страна те няма да си изкарат АРЕСТА.в курорт .
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета три пъти заглавието и нищо не разбирам. И после схванах. Дописниците на този сайт не знаят къде да сложат точка и къде запетая. Ама нейсе, както се казва по турските сериали
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе де е цецка?няма ли да изръси пак някой бисер?
21
2
 
21
 
! Отговори
Двоен стандарт преди 7 години
западняците ги плюем ама за братушките не. Предатели сме си е! Всичко за по няколко месеца в дранголника да се оправят! Един стандарт за всичко само дето в БГ криво разбираме всичко.
20
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не им стигна 45 годишният експеримент,който си направихас нас/комунизъм/,но и продължават да ни тормозят.Но пък и жертвите на експеримента нищо не научиха.Все същите мишки са.
19
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета русофилските коментари и плюсовете, които са получили все повече се убеждавам, че трябва да се вземат строги мерки стещу руските агенти водеща хибридна война срещу България!
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега полицейските синдикати дали ще притестират или кротко ще си замълчат? За посегателство върху полицай руските *** трябваше да бъдат осъдени по бързата процедура, но руската пета колона си е свършила добре работата!
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С подобни действия бг съдиите правят за смях държавата България.Но понеже българите са си смешници по рождение и си избират смешенпремиер вече 10 години то аз ОТКАЗВАМ да съм българин!!!
16
2
 
17
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Българските фашисти притесняват местното руско народно опълчение. Путин щенпраща учтивите зелени човечета скоро.
15
16
 
4
 
! Отговори
ясно преди 7 години
До Що?Защото няма доказателства и този случай е поредния за полицейско насилие.
14
15
 
15
 
! Отговори
нищо ново преди 7 години
Странно само по Руснаците има следи от побой а полицаите нямат дори драскотина,този случай е когато полицаите бият и за да замаскират престъплението си обвиняват че уж са били нападнати....
13
32
 
19
 
! Отговори
Ьраво преди 7 години
Браво на братушките, само те с опьлчват на мутрите. Българите са страхливи и не смеят
12
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не аз не знам какво трябва да стане още за да се спре руската агресия? Къде е президента, пак ли спи?! Кой го избра тоя уж "пилот" дето не е летял и на селско стопански самолет? да го махат и да връщат Плевнелиев, да ни защити от руските хибриди!